19. 9. 2020    B tým – reportáž

B tým veze tři body z Vltavína!

FC Viktoria Plzeň

5. kolo / Sobota 19. 9. 2020, 10:15 / Loko Vltavín

5. kolo / Sobota 19. 9. 2020, 10:15
Loko Vltavín

FK Loko Vltavín

0:2

(0:0)

FC Viktoria Plzeň

74. Kepl
78. Krátký (pen.)

sestavy

FK Loko Vltavín

Štorc – Kühnel, Abena, Jaroš (77. Čtvrtníček), Šípek (68. Mysliveček), Matějka, Pejša, Kuchař, Maione, Freisler, Tichý

FC Viktoria Plzeň

Bleha – Halász, Čihák (61. Kepl), Míka, Žilák – Petr, Kodýdek (81. Taleski), Řezáč (61. Hezoučký) – Koželuh, Krátký (90+2. B. Havel), Selnar (90+2. Václavík)

statistiky

Branky: 74. Kepl, 78. Krátký (pen.), ŽK: Tichý, Rozhodčí: Řeháček – Martínek, Kvítek

Diváci: 200

Béčko si připsalo cenný venkovní skalp. Svěřenci trenéra Pavla Fořta vyhráli na hřišti Lokomotivy Vltavín 2:0 po gólech útočníků Tomáše Kepla a Kryštofa Krátkého. Obě branky padly v závěrečné dvacetiminutovce. V brance poprvé v sezoně nastoupil Ondřej Bleha – a hned vychytal čisté konto!

hodnocení trenéra

Pavel Fořt: „Kvalita hřiště byla špatná, ale kluky chválím, že to po technické stránce zvládli dobře. V prvním poločase soupeř hrozil spíše z brejků, my byli více na míči, ale nefungovalo nám jeho držení na útočné polovině. Ve druhém dějství třeba útočník Krátký přehodil na úplně jinou úroveň a podržel hodně míčů, takže jsme byli lepším týmem. Kepl pak proměnil brejk a následně jsme po chytré akci Selnara kopali jasnou penaltu, čímž jsme se uklidnili. Vltavín pak tlačil, chtěl zkorigovat výsledek, ale podržel nás gólman Bleha a navíc jsme mohli přidat i třetí gól, nicméně Kepl brejk neproměnil. Za kluky jsem rád, že zvládli psychicky těžký zápas a otřepali se z nepovedeného duelu na Admiře (0:3). Byli jsme lepší, rychlejší a kvalitnější na míči. Jediné, co mě mrzí je, že se zřejmě dlouhodobě opět zranil Adam Čihák. Držíme mu palce, aby se dal do pořádku.“