10. 7. 2023    Zápas

Viktoriáni ovládli druhý poločas, Karlsruher SC porážíme 3:0

FC Viktoria Plzeň
47. Traoré
52. Jirka
76. Mosquera

Přátelák / Pondělí 10. 7. 2023, 16:00 / Waldstadion Westendorf

Přátelák / Pondělí 10. 7. 2023, 16:00
Waldstadion Westendorf

FC Viktoria Plzeň

3:0

(0:0)

Karlsruher SC

sestavy

FC Viktoria Plzeň

1. poločas: Jedlička – Hranáč, Hejda (C), Jemelka, Sýkora, Květ, Kalvach, Bucha, Cadu, Chorý, Vydra. 2. poločas: Tvrdoň – Holík, Sampson, Paluska, Mosquera – Šulc, Vlkanova, Traoré – Jirka, Durosinmi, Kliment.

Karlsruher SC

Drewes – Jung (61. Souchard), Gondorf (C) (61. Ersungur), Wanitzek (61. Arase), Stindl (61. Brosinski), Heise (46. Herold), Schleusener (61. Marino), Nebel (61. Öztürk), Franke (46. Kobald), Rossmann (46. Zivzivadze), Bormuth (46. Beifus).

statistiky

Diváci: 200

V šíleném horku pondělního odpoledne odehráli viktoriáni svůj druhý zápas na soustředění a druhý duel s německým tým z druhé Bundesligy. Karlsruher SC jsme porazili po gólech Traorého, Jirky a Mosquery 3:0.

První poločas nabídl spoustu šancí, ale žádnou branku. Do první příležitosti se dostal ve čtvrté minutě Václav Jemelka. Centr z levé strany tečoval těsně mimo branku Patricka Drewese. Deset minut na to vypálil z hranice vápna LukᚠKalvach, ale jeho projektil se mezi tři tyče nevešel. V šestnácté minutě musel poprvé řešit nepříjemnosti před sebou Martin Jedlička. Nejprve vyrazil střelu zpoza vápna a vzápětí společně s obránci zlikvidovali i následnou dorážku. V šestadvacáté minutě předvedl krásnou individuální akci Cadu, který nasadil jesličky protihráči, protáhl se po pravé straně a odcentroval přesně na hlavu TomᚠChorého. Drewes ale jeho pokus hlavou vyrazil. Před koncem prvního poločasu se po rohovém kopu dostal k zakončení také Roman Květ, ale ani jeho rána nebyla gólová. První poločas tak branku nenabídl, skóre bylo vyrovnané 0:0.

Do druhého poločasu vlétla čerstvá jedenáctka hráčů a hned ve druhé minutě druhého poločasu udeřila. Na centr od rohového praporku si naskočil Ibrahim Traoré a skóre zápasu. Pět minut na to udeřili viktoriáni podruhé. Krásnou individuální akci předvedl také Erik Jirka, který protancoval do vápna a ranou k tyčce propálil Drewese. Třetí hřebíček do rakve přidal v šedesáté sedmé minutě John Mosquera, který chladnokrevně pod horní tyč dorazil střelu Jana Klimenta. Viktoriáni tak zvládli druhý duel na soustředění a Karlsruher SC porazili 3:0.