1. 2. 2024    Zápas

Poslední zápas v Benidormu: Viktorka remizovala s Aarhusem 1:1

FC Viktoria Plzeň
13. Šulc

Přátelák / Čtvrtek 1. 2. 2024, 15:00 / La Nucia Football Center

Přátelák / Čtvrtek 1. 2. 2024, 15:00
La Nucia Football Center

FC Viktoria Plzeň

1:1

(1:1)

AGF Aarhus

37. Bech

statistiky

Diváci:

Viktorka má za sebou poslední zápas v rámci herního kempu v Benidormu. V duelu s dánským Aarhusem se prosadil Pavel Šulc. Na jeho branku odpověděl dánský Bech. Viktorka remizovala 1:1.

Jako první se v přípravném utkání prosadila Viktorka a bylo to po nádherné akci ze 13. minuty. Robin Hranáč vybojoval míč na vlastní polovině, Matěj Vydra následně vyslal krásný pas na Pavla Šulce, který si poradil v úniku se dvěma obránci a poslal míč zkušeně do sítě.

V následujících minutách si viktoriáni vybojovali několik standardních situací, po jedné z nich mířil těsně vedle hlavičkující kapitán LukᚠHejda, míč do vápna pak poslal nebezpečně ze strany i Jan Kopic. Ve 34. minutě se Cadu postavil k trestnému kopu a jeho střela mířila do tyče! Hráči Aarhusu se dostali do první příležitosti ve 37. minutě, kdy bohužel po akci ze strany srovnali Bechem na 1:1.

Do druhého poločasu udělal trenér Miroslav Koubek čtyři změny v sestavě. Na hřišti se objevili LukᚠČerv, Cheick Souaré, Libor Holík a Václav Jemelka.

Další porce čerstvých hráčů přišla dle plánu v 60. minutě, kdy na hřiště vyběhli Erik Jirka, Jhon Mosquera, Radim Řezník, Jan Kliment, Jan Paluska a Ibrahim Traore, po chvíli i Jan Sýkora.

Souboj na hřišti se ve druhé půli odehrával především ve středu pole bez výrazných šancí. V 81. minutě se pověsil do vzduchu Václav Jemelka a dostal balon do sítě. Jenže radost mu zkazil pomezní rozhodčí, který mával ofsajd. Branka ve druhém poločase nepadla. Viktoriáni v generálce remizovali s Aarhusem 1:1.

Herní kemp je u konce, viktoriáni se hned po zápase vydávají přes Valencii zpět domů. Za týden je pak čeká první mistrovské utkání proti Mladé Boleslavi (sobota, 10. února od 18:00). Vy si tento zápas můžete již teď pořídit v rámci výhodného balíčku v rámci Plzeňskýho jara spolu se zápasy se Zlínem a Spartou.

×
Dnes v 15:00 | FORTUNA:LIGA 2023/2024
FC Viktoria Plzeň
FK Teplice