Předposlední domácí zápas HET ligy 2017/2018 se kvapem blíží. V sobotu ho od 18:30 sehraje Viktoria Plzeň se Slováckem a my vám opět přinášíme důležité předzápasové informace.

V den zápasu se bude doprodávat už jen pár desítek vstupenek, které zbyly z propadlých rezervací, a to od 12:30 ve fanshopu. Pokud nějaké zbydou, v 16:00 bude prodej přesunut na pokladny za severní tribunu Doosan Areny.

Vzhledem k tomu, že se nejedná o rizikové utkání, nebude pivovarská lávka uzavřená.

V den zápasu se také budou prodávat permanentní vstupenky, a to od 11 hodin na pokladnách za severní tribunou. Více informací o permicích ZDE, online nákup možný ZDE pomocí tohoto návodu. Prodej poběží i po zápase a také v neděli od 11 do 17 hodin.

V prodeji jsou nadále také vstupenky na zápas s Teplicemi, které můžete zakoupit v online prodeji ZDE, případně pak v den zápasu se Slováckem od 12:30 do 16:00 ve fanshopu a posléze na pokladnách za severní tribunou.

K dispozici bude také dobíjecí místo Plzeňské karty, které bude ve stejném režimu jako vstupenky na zápas se Slováckem a s Teplicemi – od 12:30 do 16:00 ve fanshopu a poté na pokladnách za severní tribunou.

V okolí stadionu se bude prodávat opět magazín Viktorián. V něm opět najdete mnoho zajímavého. K dispozici bude rozhovor s Markem Bakošem, statistické zajímavosti, mládežnický servis, představení soupeře, archivní pohled a mnoho dalšího. To vše za symbolickou cenu 19 korun.

Na Rodinné tribuně Hitradia FM Plus (sektor H na hlavní tribuně) se od 17:45 bude podepisovat obránce Milan Havel, který utkání vynechá kvůli karetnímu trestu.

Na zápase opět platí zákaz jakéhokoliv projevu rasismu a používání pyrotechniky. Prosíme všechny fanoušky o respektování těchto důležitých pravidel.

Mezi sektory S a T bude znovu kvůli blízké stavbě zúžený prostor. „Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost. Vše je ale zabezpečené, jde tedy jen o preventivní informaci,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.