Loňští vicemistři e:LIGY Lukᚠ„T9Laky“ Pour a Patrik „Huhnak“ Hornák, kteří oblékají dres našeho esportového týmu, budou i nadále reprezentovat viktoriánské barvy ve hře FIFA.

Naši borci doposud v každé sezoně slavili medailové umístění, když v úvodním ročníku vybojovali titul, poté brali třetí místo a loni si pověsili na krk stříbrné medaile. Esportové duo nyní zabojuje o další triumf. 

LukᚠPour bude pokračovat ve Viktorce! Český eSportový reprezentant, kterému se v uplynulé sezoně podařilo získat ocenění za druhé místo v anketě eFotbalista roku 2021, podepsal s FCVP novou smlouvu a to znamená jediné – bude mít možnost navázat na dosavadní úspěchy, kterých ve viktoriánském dresu dosáhl. A odstartoval parádně, když proti české elitě vyhrál první turnaj ve FIFĚ 23 s názvem Launch Cup, který se odehrál v pražských Letňanech. 

Po jeho boku uvidíme i nadále vítěze MČSR 2018 Patrika Hornáka, který s „Lakym“ vytvořil parádní dvojici. Oba hráči dokonce společně vycestovali na utkání v Mnichově. FCVP ESPORT můžete sledovat na jeho instagramovém účtu, kde najdete dění okolo celého týmu.