Viktoria Plzeň vyhlásila pro jarní část sezony 2019/2020 jasný cíl – vedle udržení druhého místa v lize vyhrát pohár, což se jí naposledy podařilo v roce 2010. Po deseti letech chce tento triumf znovu, v cestě nyní ve čtvrtfinále stojí Mladá Boleslav. Viktoriáni, vaši podporu budeme potřebovat! Hrát se bude ve středu 4. března v 17:30.

Držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/2020 mohou na zápas zdarma.

Vstupenky budou v prodeji od středy 19. února od 9:00. K zakoupení budou na všech distribučních kanálech FCVP.

  • ve Viktoria shopu
  • na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE)
  • online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE)
  • v klubové aplikaci

Jejich cena bude po celou dobu prodeje beze změny v hodnotě první časové vlny na zápasy druhé skupiny atraktivity, tak jak je již v této fázi MOL Cupu zažití režim. To tedy znamená 230 Kč do I. kategorie, 200 Kč do II. kategorie, 160 Kč do III. kategorie a 130 Kč do IV. kategorie.

„Pohár je pro nás stejně důležitá soutěž jako liga. V minulých sezonách se nám nepodařilo dostat přes osmifinále, což nás mrzelo. Teď jsme ve čtvrtfinále a víme, že nás čeká těžký soupeř, ale chceme ho porazit. Budeme potřebovat vaši podporu,“ vzkazuje Jan Kovařík.

Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že na zápas nemůžete dorazit, využijte systému Nabídni své místo a uvolněte jej do prodeje.

Současně se ve středu 19. února v 9:00 spustí prodej vstupenek na ligový duel s Českými Budějovicemi – samozřejmě také na všech distribučních kanálech.