Viktoriáni, bojujeme o postup! Už ve čtvrtek večer (19:00) nás čeká odveta 3. předkola Evropské konferenční ligy proti velšskému The New Saints. Máme co dohánět, a u toho vás budeme potřebovat. Buďte u toho s námi, společně to otočíme! Vstupenky jsou stále v prodeji.

Odvetu o postup do posledního předkola nové evropské soutěže může opět vidět velká část fanoušků! Viktoriáni, nenechte si tenhle sváteční duel s britským soupeřem rozhodně ujít. Zakoupit vstupenky lze na pokladnách za severní věží Doosan Areny či online na webu Plzeňské vstupenky.

„Ceny jsme opět směrem k našim fanouškům nastavili velmi vstřícně. Chceme, aby se na zápase sešla co největší divácká podpora,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Už v neděli proti Slovácku hnalo v Doosan Areně červenomodré za obratem více než 6000 diváků, na podporu tak budou spoléhat i ve čtvrtek! „Je to bomba. I když nemůže být plný stadion, tak je to super atmosféra a hrozně nám to pomohlo,“ děkoval Havel. „Věřím, že spousta fanoušků přijde také ve čtvrtek a společně tu soupeře doma svalíme!“ zve na odvetné utkání 3. předkola Evropské konferenční ligy.

Jako pro každý zápas evropských pohárů jsou vyblokována místa v sektorech S8 a T9 na protilehlé tribuně a celé sektory C a D na hlavní tribuně. Dle aktuálních pravidel UEFA nemohou být na stadion vpuštěni fanoušci hostů.

Pro vstup na stadion platí tato pravidla.

Volný prodej

Prodejní doba:
Pondělí 9. srpna 9:00–17:00
Úterý 10. srpna 9:00–17:00
Středa 11. srpna 9:00–17:00
Čtvrtek 12. srpna 9:00–15:00

Ceník

1. kategorie 300 Kč
2. kategorie 270 Kč
3. kategorie 230 Kč
4. kategorie 200 Kč

(děti do 3 let mohou zdarma bez nároku na sedadlo)