Již příští týden nás čeká speciální zápas věnovaný partnerským školám z projektu Viktorka do škol. Na duel Viktorky se Slováckem rozšiřujeme moderátorský tým Poór – Pelnář o dalšího speakera z řad žáků. A jeho výběr? Viktoriáni, je to na vás!

Viktoriáni, výběr speakera, který doplní oblíbenou dvojici Jiří Pelnář – Jiří Poór je čistě ve vašich rukách. Právě teď spouštíme anketu, kde můžete hlasovat pro svého favorita.

Ze všech došlých nominací z jednotlivých partnerských škol jsme pro vás předvybrali tři finalisty. Výběr probíhal pod dozorem obou stálých speakerů a své si řekli i samotní hráči. „Musím přiznat, že jsem byl mile překvapený, kolik nám dorazilo nominací a nebylo vůbec lehké ukázat na tři finalisty,“ říká otevřeně Jiří Poór.

„Všechny děti se toho zhostily na jedničku, bylo vidět, že moc dobře znají naši gólovou oslavu a že je to baví. Naši práci jsme společně s hráči odvedli, teď už je to na fanoušcích,“ doplňuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Viktoriáni, tady jsou naši tři finalisté. Komu dáte svůj hlas?

Anketa skončila v sobotu ve 23:59! Na začátku týdne vám představíme vítěze.

Vítěz ankety se při zápase FC Viktoria Plzeň – 1. FC Slovácko postaví na hrací plochu po boku Jiřího Pelnáře s Jiřím Poórem a provede vás utkáním.

V pondělí se pak hráči pustí do výběru svých portrétů, které kreslily děti z 21 partnerských základních škol. Vítězné portréty pak budou využívány po celý zápasový den, uvidíte je i na velkoplošných obrazovkách.

Více o utkání pro školy se dozvíte ZDE.

Vstupenky na zápas Viktorky se Slováckem jsou již v prodeji, můžete si je pořídit hned teď ZDE. Přijďte si užít příjemné fotbalové odpoledne okořeněné skvělou akcí pro naše nejmenší fanoušky.

Speaker 1

Speaker 2

Speaker 3

Hlasujte pro speakera