30. srpna 2022 - Betano, přední provozovatel online sportovních sázek a her Kaizen Gaming, se stal prémiovým partnerem FC Viktoria Plzeň. Od zítřka, 31. srpna 2022, se Betano logo objeví na zadní straně dresů úřadujících mistrů. Jedná se o první sponzorskou smlouvu společnosti Kaizen Gaming a její značky Betano v České republice.

„Podpora sportu a podpora jednotlivců a týmů, kteří píší výjimečné sportovní příběhy, byla od počátku klíčovým pilířem naší strategie ve společnosti Kaizen Gaming. Při rozhodování o naší první partnerské smlouvě v České republice pro nás byla FC Viktoria Plzeň jasnou volbou. Viktoria je nejen úřadujícím mistrem, ale také jedním z nejúspěšnějších klubů v zemi za posledních deset let," říká Julio Iglesias Hernando, obchodní ředitel společnosti Kaizen Gaming. „Konečným a rozhodujícím faktorem však bylo setkání s lidmi z klubu. Tehdy jsme si uvědomili, že oba naše týmy sdílejí stejnou vášeň pro fotbal, a to znamená, že naše spolupráce nezačíná a nekončí podpisem smlouvy, ale sahá mnohem hlouběji. Těšíme se, že budeme společně vyhrávat další zápasy na hřišti i mimo něj."

„Význam podpisu smlouvy s Betanem bych rozdělil do dvou oblastí. Zaprvé je to pro nás čest, že se můžeme připojit k pomyslné rodině klubů takového významu, jako jsou Porto, Benfica a další velké týmy s velkou historií. Viktoria se chce na hřišti i v obchodní a marketingové oblasti prezentovat jako evropský klub a toto spojení nás k tomuto cíli přibližuje," říká Adolf Šádek, majitel FC Viktoria Plzeň. „Zároveň je pro nás toto partnerství důležitým momentem z hlediska zajištění ekonomické stability klubu. Jedná se o zásadní a dlouhodobou spolupráci čehož si cením nejvíce, stejně jako přání partnera naši spolupráci do budoucna ještě více rozvíjet."

Roman Maco, Country Manager společnosti Kaizen Gaming, také potvrzuje, že partnerství s úřadujícími českými mistry je začátkem významného vstupu společnosti do českého sportovního prostředí. „Spojili jsme se s velkým a úspěšným klubem, účastníkem Ligy mistrů. Vnímám to jako úspěšný vstup na pole sportovního sponzoringu. Betano chce být významným hráčem v prostředí sportovního sázení v České republice a tomu bude odpovídat i naše aktivita na poli sponzoringu."

Kaizen Gaming sponzoruje prostřednictvím společností Betano a Stoiximan některé z největších fotbalových klubů v Evropě a Latinské Americe. Patří mezi ně například ´Los Tres Grandes´ v Portugalsku ve složení FC Porto, Sporting Lisabon a SL Benfica, řecké týmy Olympiakos, Panathinaikos a PAOK FC nebo Fluminense a Atlético Mineiro v Brazílii. Kaizen Gaming je jednou z nejrychleji se rozvíjejících společností GameTech v mezinárodním měřítku a v rámci ocenění EGR Operator Awards 2021 byla vyhlášena nejlepším provozovatelem fotbalového sázení v globálním měřítku.

Fotogalerie