Vzhledem k tomu, že fanoušci chorvatského týmu mají vstup na stadion na základě disciplinárního trestu zakázaný, platí pro čtvrteční duel speciální bezpečnostní opatření. Žádáme fanoušky, aby si je důkladně přečetli a nezapomněli si s sebou na stadion vedle vstupenky vzít i doklad totožnosti či doklad prokazující trvalý pobyt na našem území.

Jak bylo již dopředu avizováno, vstup na stadion bude umožněn pouze občanům ČR a občanům, kteří prokáží trvalý pobyt na území ČR.

Přímo o vstupu bude prováděna kontrola vstupenek i totožnosti, každý dospělý fanoušek bude muset předložit doklad totožnosti prokazující místo trvalého pobytu (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní pas nebo doklad potvrzující trvalý pobyt na našem území).

U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu.

Vpuštěni na stadion nebudou rovněž fanoušci s dresy, šálami a jinými fanouškovskými insigniemi GNK Dinamo Záhřeb, bez ohledu na platnost vstupenky a bez nároku na vrácení vstupného.

„Jde o nezbytné opatření, ke kterému jsme již v minulosti několikrát přistoupili. Cílem je, abychom zamezili vstupu na stadion fanouškům Dinama a zajistili tak maximální bezpečnost všech návštěvníků utkání. Věříme, že vše proběhne naprosto bezproblémově a fanoušci si užijí skvělý fotbalový večer,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Zároveň bychom rádi požádali a vyzvali naše fanoušky, aby na stadion dorazili s dostatečným předstihem a zamezili jsme tak tvorbě front při vstupní proceduře,“ dodává.

Sektor hostů bude, jak jsme již informovali, po souhlasu UEFA zaplněn dětmi z fotbalových klubů z celého Plzeňské kraje.

Pokud ještě nemáte vstupenky na utkání, pořídíte si je online ZDE. V prodeji je posledních cca 500 vstupenek.