Viktorii Plzeň dnes čeká další ligový duel. Tentokrát se družina Pavla Vrby utká s Bohemians Praha 1905. Před zápasem s pražským soupeřem si fanoušci budou moci zajistit vstupenky nejen na utkání s ‚Klokany‘, ale také na zápasy s Luganem, Opavou i kvalifikační duel české reprezentace se San Marinem.

Na odpolední zápas s Bohemians Praha 1905 se zásoby vstupenek tenčí každým okamžikem. V případě předčasného nevyprodání celkové kapacity Doosan Areny bude prodej vstupenek pokračovat do konce prvního poločasu zmíněného zápasu.

Na zápasy s MOL Cupu s Opavou a české reprezentace se San Marinem se vztahuje speciální akce pro fanoušky na vstupenky za zvýhodněné ceny. Kompletní informace ZDE. Prodej bude probíhat až do začátku utkání s Bohemians Praha 1905.

Pokračuje rovněž prodej vstupenek na venkovní zápas základní skupiny Evropské ligy s FC Lugano. Vstupenky do sektoru hostujících fanoušků zápasu hraném v Luzernu stojí 1150 Kč. Kompletní informace ZDE. Prodej bude probíhat až do začátku utkání s Bohemians Praha 1905.