Udělat první krok je důležité! Viktoriáni už ve čtvrtek od 19:30 sehrají úvodní utkání 3. předkola Evropské ligy proti Antverpám, zápas se odehraje v Bruselu na King Baudouin Stadium. Zde vám přinášíme veškeré informace o prodeji vstupenek na venkovní duel.

Na více než padesátitisícovém stánku hráli Západočeši už v roce 2012 proti Lokerenu také v rámci předkola Evropské ligy. Tentokrát je zde čeká souboj s Royalem Antverpy a všechny fanoušky vyjde jedna vstupenka na 390 Kč. Každý viktorián může zakoupit libovolný počet lístků, neplatí ani adresný ticketing. Platit na pokladnách Doosan Areny lze pouze v hotovosti.

„Protože vstupenky od domácího klubu dostaneme pozdě, budou na pokladnách Doosan Areny v prodeji pouze v úterý 6. srpna,“ vysvětluje pro klubový web tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

„,Zájemcům, kteří nemají možnost koupit si vstupenky až v úterý, budeme již nyní od sobotních 13h moci prodat voucher, který bude v Bruselu za vstupenku směnitelný,“ dodává Hanzlík.

Důležitost vstoupit dobře do dvojzápasu si uvědomují i samotní hráči, kteří budou rádi za vaši podporu také v Belgii. „Chceme hrát podzim v Evropě. Musíme se maximálně zkoncentrovat, budeme chtít postoupit,“ říká LukᚠKalvach. „Do Plzně si chceme přivést co nejlepší výsledek. Doufáme, že u toho budete s námi,“ doplňuje za kabinu Patrik Hrošovský.

Viktoria Plzeň přeje všem fanouškům, kteří odcestují podpořit svůj oblíbený tým do Bruselu, šastnou cestu a věříme, že vše proběhne v pořádku a společně prožijeme krásný fotbalový večer s co nejlepším výsledkem do odvety.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN DOOSAN ARENY

Sobota 3. 8. – 13:00 – 17:00 – prodej voucherů
Neděle 4. 8. – 9:00 – 17:00 – prodej voucherů
Pondělí 5. 8. – 9:00 – 20:00 – prodej voucherů
Úterý 6. 8. – 9:00 – 17:00 – prodej vstupenek