Do Doosan Areny míří další atraktivní soupeř – v sobotu od 18:00 se Viktoria utká s ostravským Baníkem. Zápas doprovází několik důležitých bezpečnostních a servisních informací.

  • Otevření bran stadionu

Výkop je na programu v 18:00, brány stadionu se tak otevřou již v 16:30.

  • Pivovarská lávka

Lávka bude uzavřena od 16:30 jednosměrně ze stadionu do pivovaru.

  • Fortuna fotbalová střelnice

Do Štruncových sadů konečně dorazí Fortuna fotbalová střelnice! Přijďte si s partou přátel zastřílet z voleje a zkuste překonat viktoriány, střelnice bude naproti hlavním turniketům otevřená již od 16:00 a více informací najdete ZDE.

  • Vstupenky na zápas v prodeji

Utkání s Baníkem zatím není vyprodané, vstupenky si tak i nadále lze zakoupit. Možnost máte buď ve fanshopu – v pátek 12. dubna od 9 do 17 hodin či v sobotu v den zápasu od 12:00 do 15:30, případně na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE). Pokud ani do zmíněných 15:30 nebude zápas vyprodán, přesune se prodej vstupenek na pokladny.

  • Prodej permic – Prodluž s Viktorkou!

Stávající držitelé permanentních vstupenek, zbystřete! Pakliže jste si ještě nepořídili permici na sezonu 2019/2020, budete mít tu možnost i v den zápasu s Baníkem Ostrava. Pokladna za severní věží se otevře již v sobotních 9 hodin ráno a možnost dojít si zakoupit permanentku na další ročník budete mít až do zápasu. Navíc se bude prodávat i v neděli, a to od 9 do 17 hodin. Více informací o permicích na sezonu 2019/2020 najdete ZDE.

  • Vstupenky na Duklu v prodeji

Chystáte se dorazit i na poslední kolo základní části, které se hraje v sobotu 27. dubna od 17:00 proti pražské Dukle? Kupte si vstupenky za výhodnější cenu v první časové vlně! Možnost budete mít i právě v den zápasu s Baníkem, od 12:00 do 15:30 se budou prodávat ve Viktoria shopu, posléze na pokladně za severní tribunou. Dalšími varianty prodeje vstupenek na Duklu jsou prodejní místa Plzeňské vstupenky, online prodej (ZDE) či klubová aplikace.

  • Schéma pokladen za severní tribunou

  • Stadionová aplikace

Máte novou aplikaci? Ne? Tak stahujte na Google Play či Apple store! A pokud ano, nezapomeňte se v Doosan Areně připojit na veřejnou Wi-Fi a vyzkoušet její plnou funkčnost. Kromě řady dalších vymožeností nabízí třeba navigaci do vašeho sektoru, ke stánku s občerstvením a další.

  • Dobíjení permic

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Totéž bude možné na speciální dobíjecí pokladně za severní věží. Permanentkami se dá platit za občerstvení, parkovné v parkovacích domech, ve fanshopu či v MHD. A nebojte se, pokud do konce aktuálního ročníku nedočerpáte všechny peníze a zůstanou vám na kartě, nic se neděje. Starou kartou můžete platit až do konce kalendářního roku 2019.

  • Podmínka – fanděme slušně!

Klub FC Viktoria Plzeň byl za incident fanoušků v průběhu utkání 24. kola FORTUNA:LIGY potrestán pokutou 500 tisíc korun a podmínkou uzavření sektorů na domácí i venkovní utkání. FCVP odsuzuje jednání jednotlivců, kteří poškodili klub i jeho slušné fanoušky a vyzývá všechny návštěníky v Doosan Areně, aby respektovali návštěvní řád a pravidla slušného chování. Vyjádřeme svůj názor i podporu slušně, bez projevů rasismu, agrese a používání nebezpečné pyrotechniky. Fanděme slušně a #BezRozdilu.

  • Magazín Viktorián

V prodeji bude samozřejmě magazín Viktorián, v něm najdete spoustu zajímavého. A to od informací k prodeji permanentek, po různé statistiky, rozbory hráčů, mládežnický servis, představení soupeře a další. K dostání za symbolických 19 Kč bude v okolí stadionu a ve fanshopu.

  • Partner utkání – PepsiCo

Partnerem zápasu s Baníkem Ostrava je společnost PepsiCo. Po konci utkání si mohou fanoušci na speciálním výdejním místě u jižních pokladen vyzvednout zdarma vzorek chipsů Lays´ a novinky Pepsi lime. Jedná se o bezkalorickou verzi a je již druhou ochucenou Pepsi bez kalorií v portfoliu, vedle Pepsi cherry.