Viktoriáni, míříte na první ligový duel sezony 2019/2020? V sobotu 13. července hrajeme od 19:30 se Sigmou Olomouc a my pro vás nyní přinášíme důležité předzápasové informace.

  • Otevření bran stadionu

Výkop je na programu v 19:30, brány stadionu se tak otevřou již v 18:00.

  • Pivovarská lávka

Lávka v sobotu uzavřená nebude.

  • Turnikety – včasný příchod

Všem fanouškům doporučujeme přijít na zápas s dostatečným předstihem. Nejen kvůli tradičně zajímavému předzápasovému programu, ale především kvůli probíhající rekonstrukci turniketů na hlavní tribuně, které budou pro toto utkání nahrazeny ručními čtečkami. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

  • Rozlučka s legendami

V závěru minulé sezony ukončili svou bohatou kariéru Marek Bakoš a Daniel Kolář, dvě viktoriánské legendy. Rozloučení s nimi proběhne před sobotním duelem – doražte včas a pojďme jim společně zatleskat za to, co pro Viktorku odvedli!

  • Vstupenky v prodeji

V den zápasu se na pokladnách budou prodávat vstupenky hned na tři zápasy:
- Olomouc (od 13:30 do 17:00 ve fanshopu, poté na pokladnách)
- Olympiakos domácí (od 9:00 a také po zápase na pokladnách + v neděli od 9:00 do 17:00) – pouze pro permanentkáře
- Karviná (od 13:30 do 17:00 ve fanshopu, poté na pokladnách)

  • Schéma pokladen za severní tribunou

  • Stadionová aplikace

Pokud jste si již na Google Play či Apple store stáhli naší aplikaci, můžete v ní mít nahranou svou permanentní vstupenku a prokazovat se ní při vstupu na stadion.
Pakliže jste tak učinili již v minulé sezoně, chtěli bychom vás upozornit, že nahrání nové permanentky je třeba provést tak, že nejprve smažete starou a posléze nahrajete novou. Automaticky k žádnému přepisu nedojde.

  • Chytrá permice + dobíjení

Permanentní vstupenka je multifunkční, pomocí ní můžete po dobití kreditu platit občerstvení, parkovné v parkovacích domech, zboží ve fanshopu či jízdné v MHD. Na pokladnách za severní tribunou opět bude zřízeno speciální dobíjecí místo, svůj kredit si také můžete dobít na libovolných dobíjecích místech Plzeňské karty.

  • Rodinná tribuna s herní zónou

V provozu opět bude Rodinná tribuna Hitradia FM Plus (sektor H). A tentokráte se speciální herní zónou, budete si moci zahrát FIFU na PlayStationu.

  • Magazín Viktorián

V prodeji bude opět magazín Viktorián, znovu za symbolických 19 Kč v okolí stadionu a ve fanshopu. Magazín prošel designovou úpravou a najdete v něm opět statistiky, soupisky, představení soupeře, souhrn přípravy a spoustu dalšího.

  • Nové kartičky a plakáty

Ve fanshopu už budou k zakoupení nové hráčské kartičky a nové týmové plakáty. Zastavte se zde před zápasem, otevřeno máme od 13:30. Doporučujeme přijít dříve, abyste neuvízli ve větší frontě.

  • Ukaž, za co smekᚠklobouk

Od 18:00 budou před stadionem rozdávány zdarma klobouky FORTUNA:LIGA. S ním se pak můžete zapojit do soutěže o VIP vstupenky na vybraná ligová utkání či poukazy na sázení od Fortuny. Následně stačí sdílet video či vzkaz, jakému hráči či trenérovi a za co smekáte klobouk. Soutěží se na Instagramu nebo v komentářích pod příspěvkem na facebooku FORTUNA:LIGY do 31. 7. 2019.

  • Tipovačka FCVP

Opět startuje každoroční tipovačka pro fanoušky, kde je možné každé hrací kolo získat volné vstupenky na domácí ligové zápasy FC Viktoria Plzeň a ti nejúspěšnější tipéři získávají v součtu všech kol sezony hodnotné ceny! Tipovat můžete ZDE.