Ve čtvrtek jsme postoupili do základní skupiny Konferenční ligy, v neděli budeme chtít uspět v ligovém duelu s Bohemians Praha 1905 (15:00). Naladit se na ligový mač můžete například dopoledne na derby našeho béčka s Domažlicemi. Přinášíme tradiční fanouškovské informace před nedělí nabitou fotbalem a těšíme se na vás v Doosan Areně!

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VSTUPENKY

Vstupenky na nedělní zápas jsou stále v prodeji ONLINE. Zakoupíte je v den zápasu i ve Viktoria shopu (od 9:00), 2,5 hodiny před zápasem se pak prodej přesune na pokladny.

SE VSTUPENKOU ZDARMA NA BÉČKO S DOMAŽLICEMI

Pokud si zakoupíte vstupenkou na duel s Bohemkou, můžete na ni zdarma dopoledne vyrazit podpořit naše béčko proti Domažlicím (10:30, Luční ulice). Vstup zdarma mají i permanentkáři.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený od 9:00. Zakoupit si můžete nové dresy, vycházkovou kolekci, kartičky či plakáty pro sezonu 2023/2024. Před utkáním i během něj budou k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu. Co v něm naleznete? Například rozhovor s trenérem Miroslavem Koubkem, playlist Pavla Šulce či představení soupeřů ve skupině Konferenční ligy.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně.

Jak se do soutěže přihlásit?

Otevřete si před zápasem magazín Viktorián, na stránce k soutěži se přes QR kód či odkaz jednoduše zaregistrujete (uvedením jména, čísla permanentky či umístěním vstupenky) a my během první půle vylosujeme tři soutěžící, které oznámí moderátoři cca ve 40. minutě utkání.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Ve 13:00 v den zápasu bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli bude uzavřena od 13:30.