26. kolo fotbalové HET ligy přinese souboj Viktorie Plzeň s Karvinou. První z posledních tří domácích utkání sezony 2017/2018 je tu a my vám opět přinášíme důležité předzápasové informace.

Pokud zbydou, tak v den zápasu se budou prodávat vstupenky od 17:45. „V tuto chvíli zbývá necelých 500 vstupenek, což nás velmi těší. Věříme, že stejně jako na zápas se Spartou, tak i nyní bude Doosan Arena vyprodaná,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. Lístky si můžete zakoupit například ZDE.

Před utkáním bude v kotli použito choreo, které připravili žáci z 20. ZŠ v rámci soutěže v projektu Viktorka do škol (více info ZDE). „Fanoušky v sektorech P2 a P3 tedy prosíme o spolupráci. Děti si s tvorbou chorea daly velkou práci, a tak bychom byli rádi, kdyby byla patřičně oceněna,“ vybízí mluvčí klubu Václav Hanzlík. Ukažme, že jsme jedna velká viktoriánská rodina a připravme perfektní fotbalovou atmosféru, k níž choreo bezesporu patří!

V den zápasu bude od 11 hodin probíhat prodej permanentních vstupenek pro stávající permanentkáře (více info ZDE). Poběží i během zápasu a chvíli po něm. Prodávat se bude i v neděli od 11 do 17 hodin, poté už ale rezervační právo pro stávající držitele bude ukončeno!

Permice budou se vším všudy samozřejmě platné až od sezony 2018/2019.

Současně se budou prodávat i vstupenky na zápas na Slavii, společně s vouchery na autobusový výjezd (více info ZDE). Tento prodej začne ve 14:00 ve fanshopu, odkud se v 17:45 přesune na pokladny za severní tribunou. V případě, že se množství vstupenek nevyčerpá, bude jejich prodej pokračovat i v neděli na pokladnách. Důležité je, že tyto vstupenky i vouchery na dopravu lze hradit pouze v hotovosti.

Vedle toho poběží také prodej vstupenek na další domácí zápas se Slováckem, ten se spustí na pokladnách dvě a půl hodiny před výkopem, tj. v 17:45. Termín zápasu s Karvinou ještě padá do první časové vlny předprodeje na zápas se Slováckem, tudíž se dají vstupenky zakoupit za výhodnější ceny. Více info ZDE.

http://www.fcviktoria.cz/foto/pokladny_full.png 

V okolí stadionu se bude prodávat opět magazín Viktorián, ve kterém nyní naleznete obsáhlý rozhovor se sportovním manažerem Zdeňkem Psotkou, jenž se velmi rozpovídal i o viktoriánské mládeži. Kromě toho zde najdete mládežnický servis, statistiky, představení soupeře a další zajímavosti.

26. kolo HET ligy se nese ve znamení Víkendu otců, ve fanshopu tak bude připraven speciální dárkový balíček (info ZDE, k dostání i na eshopu). Rozdávat se budou také speciální placky.

Na zápase opět platí zákaz jakéhokoliv projevu rasismu a používání pyrotechniky. Prosíme všechny fanoušky o respektování těchto důležitých pravidel.

Mezi sektory S a T bude znovu kvůli blízké stavbě zúžený prostor. „Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost. Vše je ale zabezpečené, jde tedy jen o preventivní informaci,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pivovarská lávka uzavřena nebude.