​Sezóna 2017/18 finišuje a Viktoria Plzeň zahajuje mohutnou ofenzivu s cílem získat po dvou letech znovu mistrovský titul. Během několika kol může být o jeho držiteli rozhodnuto. Všichni plzeňští fanoušci by měli zbystřit své smysly, protože každá vteřina může být rozhodující.

Už v sobotu 28. dubna může celý plzeňský fotbal udělat velký krok ke splnění společného snu. Díky případnému vítězství čtyři kola před koncem ligového ročníku může tým trenéra Pavla Vrby přetavit náskok na prvním místě tabulky v rozhodující pozici do absolutního závěru sezony. K tomu bude potřebovat výjimečnou fanouškovskou podporu přímo v Doosan Areně.

„Máme před sebou obrovsky důležité zápasy. Nenechte nás v tom samotné, protože jde opravdu o hodně. V posledních týdnech a měsících, jsme dostali pár facek, ale z určitého hlediska je to asi i dobře. Každý z kluků se teď touží rvát za Viktorii a znovu vybojovat pro naše skvělé fanoušky to, po čem touží nejvíc. Mistrovský titul,“ burcuje před Karvinou kapitán týmu Roman Hubník. „Mezi hráči není úplně populární kvůli pověrčivosti o titulu mluvit. Ale já to říkám na rovinu. Jsme první, do konce ligy zbývá pět kol a my chceme titul. A budeme o něj bojovat do posledních sil. Jdeme do finále, pojďte s námi!“

Vstupenky na zápas s Karvinou jsou stále v prodeji. Kompletní informace ZDE.