Prolomit urputnou obranu Vysočiny Jihlava a dávat si pozor na brejky – s tímto cílem půjdou viktoriáni do pondělního zápasu proti patnáctému celku HET ligy. Hlavní trenér Pavel Vrba ale samozřejmě chce pro svůj celek vítězství.

„Doufám, že se zvětší vítězná vlna, zatím to je jeden zápas,“ usmíval se v rozhovoru den po výhře nad Partizanem. „Ze tří soutěžních zápasů na jaře se nám podařilo jednou vyhrát a dvakrát remizovat. Věřím, že budeme pokračovat v sérii bez porážky. Samozřejmě ale chceme vyhrát,“ dodává kouč.

„Určitě nás čeká jiný styl fotbalu, než tomu bylo s Partizanem. Jihlava bude hrát na brejky, což praktikovala i proti Slavii. Bude zodpovědně bránit,“ upozorňuje na možné zbraně soupeře. „Na druhou stranu – my hrajeme doma a budeme chtít fanoušky potěšit třemi body,“ deklaruje trenér Viktorie, jehož těší fakt, že mezi zápasy mohou být tři dny věnovány tréninku a regeneraci.

Jihlavské táhne hlavně lotyšský útočník Davis Ikaunieks. „Víme, že je to klíčový hráč soupeře, co se týká ofenzivy. Tak jako tak je to ale vždy hlavně o týmu, musíme si dávat pozor na všechny hráče soupeře,“ varuje Pavel Vrba.