Béčko Viktorie Plzeň dnes hrálo doma se Sokolem Hostouň. Viktoriáni se díky brankám Martina Doubka a Adama Vrby dvakrát dostali do vedení. Hosté ale dvakrát vyrovnali a v závěru skóre otočili. Jak hodnotí dnešní utkání hlavní trenér B-týmu Josef Parlásek?

Trenére, jak byste ohodnotil dnešní zápas?

Vzhledem k tomu, že jsme dvakrát vedli a dostali gól v poslední minutě, tak celkově je to zklamání. Na druhou stranu si myslím, že se dneska hrál dobrý fotbal. Je škoda, že za stavu 2:1 jsme nedokázali přidat třetí, čtvrtou branku a utkání tím rozhodnout.

Dnes byli v základní sestavě dva hráči z A-týmu, pomohli týmu?

Ano, oba byli na hřišti znát. Hlavně Honza Sýkora v prvním poločase. Nicméně byla domluva, že bude hrát jen poločas, takže jsme ho o půli stáhli.

Domácí vítězná série je u konce, mrzí vás to?

Mrzí, každá porážka strašně moc mrzí a ještě takovým způsobem. Za mě za stavu 2:1 jsme měli přidat třetí, čtvrtou branku a utkání rozhodnout. Celkově inkasované góly, které jsme dostaly, byly zbytečné. Dneska mi chybělo, abychom jeden podpořili druhého, a to mě taky hodně mrzí.

Jak koušete ten hořký konec dnešního utkání?

Prohráli jsme, musíme si to v týdnu rozebrat, vyzdvihnout ty dobré věci, protože i když jsme prohráli, tak tam byla spousta dobrých věcí. Sezona jde dál a musíme se připravit na další utkání.

Příští týden vyráží béčko do Prahy, kde bude hrát s Admirou, s čím máte v plánu jít do dalšího zápasu?

To je čerstvé, spíše mám myšlenky ještě v dnešním zápase, ale víceméně pořád stejně. Zase se chceme prezentovat dobrým a aktivním výkonem a samozřejmě budeme chtít vyhrát, tak jako všechny zápasy.