Skvělá zpráva pro všechny viktoriány. Po Tomáši Chorém prodloužil dnes smlouvu s klubem až do roku 2025 i záložník LukᚠKalvach!

Sedmadvacetiletý záložník LukᚠKalvach přišel do Viktorie v roce 2019 z olomoucké Sigmy. Velmi rychle se zařadil mezi opory týmu a v minulé sezoně se dočkal svého velkého snu, když s Viktorkou získal mistrovský titul.

„Byl to jeden z cílů, s nimž jsem do Viktorky přicházel. Snil jsem o titulu a o evropských pohárech, obojí se nám podařilo a jsem šastný, že jsem k tomu mohl přispět,“ ohlíží se fotbalista za úspěšným obdobím, na které hodlá navázat.

Dnes podepsal s Viktorií nový kontrakt až do roku 2025. „V Plzni jsme si s rodinou zvykli, narodil se nám tady syn, jsme zde maximálně spokojeni. To samé musím říct i o Viktorce, kde se cítím výborně a prodloužení smlouvy je pro mě vlastně odměnou za mé výkony a cením si této důvěry. Věřím, že i v budoucnu budeme společně úspěšní,“ říká k tomu LukᚠKalvach.

„LukᚠKalvach přesně splňuje to, co jsme od něj očekávali. Stal se jedním z klíčových hráčů, perfektně zapadl do kabiny a je ve všech směrech maximální profesionál. Svými výkony si pravidelně říká i o pozvánky do národního týmu a my jsme moc rádi, že i jeho budoucnost je spojena s naším dresem. Prodloužení smlouvy pro nás byla jedna z priorit a jsme rádi, že jsme se velmi rychle domluvili,“ komentuje nový kontrakt Daniel Kolář, sportovní ředitel klubu.

„O prodloužení smlouvy jsme se s vedením bavili již delší dobu, teď nastal ten správný čas. Klub je stabilizovaný a má stále ty nejvyšší ambice. Lukᚠve Viktorii prožívá skvělé období s titulem, Ligou mistrů, dostal se do reprezentace. Spokojená je zde i jeho rodina. Nebylo nad čím váhat a jsme rádi za dlouhodobou důvěru, kterou zde Lukᚠcítí,“ uvedl Roman Brulík z agentury RBR SportConsult, která hráče zastupuje.