Viktoriáni vydřeli vítězství 1:0 nad Spartou! O gól se postaral novopečený dvojnásobný otec Michael Krmenčík, který společně s kapitánem Jakubem Brabcem a gólmanem Alešem Hruškou zhodnotili zápas.

Krmenčík prožil víkend snů. V sobotu se mu narodila druhá dcera, nedělní den zápasu se Spartou oslavil vítězným gólem na svůj svátek. „Narození dcery jsem měl v hlavě. Myslel jsem na rodinu, dal jsem gól pro ni,“ netají Krmenčík. „Bylo to ale těžké. Když jsem se blížil gólmanovi, nevěděl jsem, jestli tam budu dřív, ale nakonec jsem se k tomu míči dostal. Viděl jsem odkrytou pravou stranu brány a naštěstí to tam padlo,“ popisuje jediný regulérní gólový moment zápasu.

„Byl to hodně těžký zápas, ale to jsme čekali,“ hodnotí utkání Jakub Brabec. „Hodně soubojové, bohužel jsme ze zajímavých akcí nedokázali dát gól dříve. Ve druhé půli přišla individuální chyba soupeře a to většinou podobné šlágry rozhoduje. Jsem rád, že se nám podařilo zvítězit,“ dodává dnešní kapitán.

Podobně duel viděl také Aleš Hruška: „Asi to nebyl moc hezký zápas pro lidi... Na druhou stranu ocení pak to, že tým vyhraje 1:0. Euforie z vítězství tam je.“

Doosan Arena byla vyprodaná, což Plzeňany hnalo ještě více za třemi body. „Každý domácí zápas je tu super atmosféra. Lidi nás podporují pokaždé, za mě jsou super,“ chválí Aleš Hruška. „Fanoušky musím strašně pochválit. V tomhle prostředí se mi hraje nejlépe, moc jim děkuju, byli skvělí,“ dodává Michael Krmenčík.

Fotogalerie