O poločase našeho vítězného utkání se Spartou byli předsedou spolku VIKTORIA PLZEŇ - fotbal, z. s. Petrem Žitkem oceněni nejlepší mládežníci za měsíc duben.

Kategorie dorost: Viktor Baier (U17)

„Viktor v posledních zápasech působil jistě. Svou výšku uplatňuje při chytání střel i centrů. V dubnu se mu podařilo dvakrát udržet čisté konto. Stává se z něj důležitý článek týmu. Pokud na sobě bude tvrdě pracovat, může to dotáhnout daleko,“ chválí jej trenér Ondřej Šiml.

Kategorie žáci: Jan Kyklhorn (U12)

„Ačkoliv je o rok mladší než většina jeho spoluhráčů, je momentálně výraznou postavou útočné fáze a je velice poctivý a pracovitý i do obrany. Vyniká dovednostmi v situacích jeden na jednoho, a také efektivní střelbou a nápaditým řešením,“ nešetří pozitivními slovy na jeho adresu kouč Josef Šneberger.

Kategorie dívky: Petra Šottová (WU18)

„Petra překonala zranění a úspěšně se vrátila do základní sestavy. Patří k důležitým hráčkám týmu dorostenek, za což si svými výkony vysloužila první pozvánku do české reprezentace,“ ocenil počínání své svěřenkyně trenér Pavel Hudeček.

Kategorie přípravky: Daniel Bečka (U11)

„Daniel patřil v dubnu mezi nejvýraznější hráče v utkáních i na trénincích. Nejčastěji nastupuje na pozici útočníka, kde využívá svoji rychlost, dovednost překonat soupeře a dobré zakončení na branku. Výrazně se zlepšil i v bránění, díky kterému získává pro tým míče již na útočné polovině,“ vyzdvihuje jeho schopnosti trenér Jakub Krčál.

Fotogalerie