Viktoriáni, přejeme vám hezký nový týden, který bude pořádně nabitý! Viktorku v něm čekají dva ligové zápasy, již dnes autogramiáda v OC Olympia a v pátek tradiční vánoční akce na náměstí. Těšíme se na vás!

Viktoriánský advent je v plném proudu, vezměte to ale pěkně po pořádku, den po dni, co nás v tomto týdnu čeká.

PONDĚLÍ

Již dnes od 18:00 do 19:00 se na vás těšíme u stánku Viktoria shopu v OC Olympia. Na autogramiádu za vámi dorazí Milan Havel a Erik Jirka. Podepsat si můžete některý s vánočních dárků, například zcela nový nástěnný kalendář pro rok 2024.

STŘEDA

Dohrávané kolo FORTUNA:LIGY na hřišti Mladé Boleslavi se hraje ve středu od 17:00. Vstupenky pro viktoriánské fanoušky jsou k dispozici ZDE.

Cena vstupenky na utkání: 200,- Kč a 100,- Kč pro seniory a majitelé průkazu ZTP. Děti do 6 let vstup zdarma, bez nároku na místo, děti 6 až 15 a studenti 50% sleva. Slevy jde uplatnit pouze osobně na pokladnách. Pokladna bude v den utkání otevřena od 15:30.

PÁTEK

Tradiční a oblíbená akce Vánoce s Viktorkou, tentokrát v novém formátu přímo na vánočních trzích na náměstí Republiky v Plzni. Viktoriáni, určitě si s sebou vezměte šály! Začínáme v 17:30.

Více informací naleznete ZDE.

NEDĚLE

Velká fotbalovohokejová neděle. Nejprve na Viktorku (od 15:00 proti ČB), pak na Škodovku (od 18:00 proti Třinci). Před Doosan Arenou pro vás navíc chystáme předzápasovou vánoční fanzonu, tak určitě přijďte!

Vstupenky ZDE.

ČTVRTEK, 14. PROSINCE

PORVEME SE O REKORD!

Viktoriánský advent zakončíme ve čtvrtek 14. prosince, kdy nás v Doosan Areně čeká závěrečný duel základní skupiny Evropské konferenční ligy. A my se v něm pokusíme o rekordní zápis – zapsat šestou výhrou a zakončit skupinu s plným počtem bodů.

Viktoriáni, buďte u toho s námi. Přijďte se rozloučit s fotbalovým rokem, oslavit s námi postup do osmifinále a porvat se s námi o rekord! Vstupenky zakoupíte ZDE.