Bývalý hráč a trenér Viktorie Plzeň Pavel Horváth po konci svého angažmá v našem týmu přijal nabídku třetiligových Domažlic, kde se stal hlavním trenérem. Vrací se tak ke svým trenérským začátkům, nebo právě v Domažlicích s trénováním začínal.

Po osmi letech se vrací Pavel Horváth na místo činu, do třetiligové Jiskry Domažlice. Měl by se tak stát šéfem svého paráka David Limberského, se kterým zažil zlatá léta Viktorie.

Domažlice po letošním neúspěchu v kvalifikaci o FORTUNA: NÁRODNÍ LIGU neklesají na mysli, a i do nadcházející sezony míří s plánem postoupit do druhé nejvyšší soutěže u nás. „Udělám maximum pro to, aby byl tým úspěšný,“ řekl Horváth na tiskové konferenci.

Poprvé působil Pavel Horváth na lavičce Viktorie v letech 2015-2017, kdy získal krátce po konci profesionální fotbalové kariéry první titul z pozice asistenta trenéra.

V květnu roku 2021 se vrátil k A-týmu podruhé jako asistent, tentokrát u hlavního kouče Michal Bílka. Společně s ním přivedl Viktorku k zatím poslednímu titulu. Při tomto angažmá si poprvé vyzkoušel být trenérem týmu, který hraje základní skupinu Ligy mistrů.

 Pavle, děkujeme ti za vše a přejeme hodně štěstí v novém angažmá. V Doosan Areně budeš vždy doma!