Sobotní ligový souboj Viktorie s Příbrami (17:00) uvidí v Doosan Areně omezené množství klubových permanentkářů. Zájemci se mohou registrovat od úterý, klub zřídí přímo u stadionu testovací místo.

Minulý týden byla účast části fanoušků na poslední chvíli zakázána. V tomto týdnu se však viktoriánští permanentkáři dočkají a v sobotu budou moci po dlouhé pauze opět přijít do Doosan Areny!

ZDE JE POSTUP, JAK BÝT U TOHO
Kdo tedy může na zápas?
Klub nabízí tuto možnost svým nejvěrnějším fanouškům, tedy držitelům permanentních vstupenek 2020/2021.

Jak získat vstupenku?
Je nutné registrovat se emailem na vstupenky@fcviktoria.cz. Registrace bude spuštěna v úterý 4. 5. v 8:00 (emaily před tímto termínem a časem nebudou zpracovány) a poběží do čtvrtka 6. 5. 15:00 (nebo samozřejmě do vyčerpání povolené kapacity). Do emailu je nutné uvést číslo permanentky a jméno, které je na ní uvedené.

Po obdržení potvrzující zprávy je nutné stáhnout a vyplnit screeningový dotazník. S tímto formulářem a permanentkou dorazíte v den zápasu na pokladny za severní věží Doosan Areny, bude zkontrolována vaše registrace a obdržíte vstupenku na utkání.

V případě, že jdete na testování na stadionu, si vezmete dotazník na odběrové místo. Ještě před tím si ale vyzvedněte vstupenku na pokladně.

Dotazník pak odevzdáte při vstupu na stadion, kde vám ještě bude změřena teplota.

Jaké sektory budou otevřeny?
Vzhledem k nutným opatřením lze v tuto chvíli otevřít jen sektory za severní brankou („kotel“) a protilehlou tribunu. Permanentkář tedy nemá nárok na své místo, ale bude mu přidělena vstupenka do jednoho z otevřených sektorů. U pokladny si samozřejmě dle aktuálně volné kapacity lze vybrat z dvou nabízených tribun. Při rozesazení bude nutné dodržet pravidlo ob jedno místo a ob jednu řadu.

Co je nutné předložit u vstupu? Jsou tři možnosti, jak se prokázat.
A/ Test. U vstupu bude nutné prokázat se negativním výsledkem RT-PCR testu ne starším 48 hodin, případně negativním POC antigenním testem na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 48 hodin. Potvrzení musí být od poskytovatele zdravotních služeb či certifikované společnosti (nestačí pouze potvrzení od zaměstnavatele).
B/ Certifikát o absolvování očkování – certifikát MZ ČR o provedeném očkování, od kterého uplynulo nejméně 14 dní od druhé dávky, v případě jednodávkového očkování se počítá 14 dní od první dávky.
C/ Doklad (lékařskou zprávu) o prodělání covidu v posledních 90 dnech

Bude možné nechat se otestovat před stadionem?
Ano. Klub zařídí testovací místo přímo před stadionem a zájemce nechá otestovat zdarma. Toto místo bude zřízeno v prostorách vstupu do sektoru hostí (sektory U12 a U13) v den zápasu od 14:00 do 17:00.

Rádi bychom ale apelovali na fanoušky, aby na testovací místo dorazili dříve s dostatečným časovým předstihem. Vyhnete se tak případnému zdržení. Pokud máte možnost, zařiďte si prosím test vlastní cestou a tomuto procesu se tak vyhnete.

Testování bude pro fanoušky zdarma a proběhne neinvazivní metodou.

Bude nutný respirátor?
Ano. Po celou dobu pobytu na stadionu je povinné zakrytí úst i nosu respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.

Kdy přijít na stadion?
Určitě s předstihem. Fanoušci budou vpouštěni více vstupy a budou dodržovány i všechny požadované časové rozestupy.

Jak to bude s občerstvením?
Sortiment bude omezen.

Máte další dotazy?
Pokud ano, obrate se prosím na email fcviktoria@fcviktoria.cz, email ke vstupenkám (vstupenky@fcviktoria.cz) slouží výhradně k rezervacím. Děkujeme.

Viktoriáni, T̊ÍME SE NA VÁS!