Premiérové fanouškovské sledování zápasu v autokině mělo velký úspěch a ohlas. I z tohoto důvodu jsme se společně s klubovým partnerem ČSOB rozhodli tento nevšední zážitek ještě jednou zopakovat – tentokrát zdarma pro držitele platební karty FC Viktoria Plzeň a znovu majitele permanentních vstupenek. Přijeďte podpořit Viktorku v duelu na Slavii (19:00)!

Chcete být znovu u toho? Další viktoriánské autokino je na programu již v neděli 7. června od 19:00 a podává se ligový šlágr – Viktorka nastoupí v Edenu proti Slavii. Minulý týden to klaplo na jedničku, tým Adriana Gužy dokázal zvítězit na Letné a v autokině vládla skvělá atmosféra, kterou si společně s vámi užíval například Patrik Hrošovský. Pojďme to zopakovat!

Na utkání vás společně s klubem zve partner akce ČSOB. A pokud máte doma právě viktoriánskou platební kartu (více o kartě ZDE), máte možnost získat lístek pro jedno auto zdarma. Stejně tak si o něj opět mohu napsat i viktoriánští permanentkáři. Jednu či druhou kartu si pak vezměte s sebou, po jejím předložení u vjezdu pak dostanete malý dárek.

Postup zůstává stejný – vstupenku si lze rezervovat na emailu autokino@fcviktoria.cz až do pátečních 14:00. Následně budou rozesílány elektronické vstupenky, akce končí vydáním posledního lístku. „Pro velký zájem z minulé projekce se nám podařilo domluvit navýšení kapacity autokina až na 200 aut,“ informuje o počtu vstupenek pro fanoušky mluvčí klubu Václav Hanzlík. Do emailu je nutné vždy uvést jméno majitele permanentní vstupenky a její číslo, nebo jméno uvedené na platební kartě FC Viktoria Plzeň.

Na jedno auto opět vystačí jedna vstupenka (pokud máte doma třeba dvě permanentky či karty a jedete jedním autem, stačí jen jedna vstupenka).

Pro fanoušky bude opět nachystán občerstvení od Pepsi a Lay´s zdarma. Kromě toho si budete moci objednat občerstvení přímo na místě.

Viktoriáni, vytáhněte dresy, šály, nalaďte klaksony a v neděli na značkách! V neděli půjde o poslední promítání v plzeňském DEPO2015.

Areál autokina se v neděli 7. 6. otevře v 17:00. Adresu DEPO2015, případně kontakty na provozovatele, naleznete ZDE. Nutné je mít v autě funkční autorádio.