Další domácí utkání FINÁLE FORTUNA:LIGY je tady! Netradičně ve středu od 17:30 přivítáme v Doosan Areně pražskou Spartu. A pro všechny viktoriány jsme nachystali opět pořádně našlapaný doprovodný program. Rozhodně přijďte včas!

PREMIÉRA HYMNY NAŽIVO
Do výkopu utkání schází poslední minutky. Doosan Arenou zní klubová hymna a fanoušci mají nad hlavami šály. Tento okamžik nesmí na žádném domácím utkání chybět. Tentokrát jej ale ještě vylepšíme! Hymnu „A stále vítězí Viktoria“ poprvé uslyšíme živě! Přímo na trávníku ji pro vás zazpívá operní zpěvák a velký fanoušek Viktorky Daniel Kfelíř. Přidejte se k němu a vytvořme parádní předzápasovou atmosféru. Šály samozřejmě s sebou!

FANDI JAKO O život PIVO
Nalaďte hlasivky! Přímo v Doosan Areně pro vás klubový partner Gambrinus připravil zcela unikátní systém měření fandění. Během první půle budete mít možnost několikrát ukázat, jak hlasité má Viktorka publikum. Pokud společně překonáme stanovené limity, které vám vždy představí moderátoři zápasu, dostanete pivo Gambrinus o poločase a v průběhu druhé půle za výhodnější cenu.

SOUBOJ CHUTÍ A DOBROTY ZDARMA Z PEPSI FOOD TRUCKU
Na zápase s Jabloncem velmi oblíbená atrakce, tak proč si ji nezopakovat? Určitě se znovu zastavte u stánku Pepsi (u pokladen u jižní věže), kde se budete moci zapojit do Souboje chutí. Každý návštěvník obdrží dva vzorky colového nápoje a podle jejich chuti rozhodne o vítězi. Odměnou za podstoupení souboje pro vás bude zdarma jídlo z přistaveného Pepsi Food Trucku. Speciální menu pro vás navrhnul Roman Kotlář, vítěz první řady soutěže MasterChef. A na co se můžete těšit? Pita chléb plněný trhaným hovězím masem v BBQ omáčce se salátkem coleslaw nebo dýňové rizoto s gorgonzolou.

VIKTORIÁNSKÁ PUMA STŘELBA
I tentokrát budou odměněni ti, kdo přijdou do Doosan Areny včas! Přibližně půl hodiny před výkopem zápasu dojde v rámci předzápasového programu k vystřelování dárků. Moderátoři Jiří Pelnář s Jiřím Poórem mezi fanoušky na tribunách vystřelí dárky v podobě dresů a triček Puma. Buďte na svých místech včas a chyte si svůj viktoriánský Pumadárek. Šanci dostanete i o poločase.

DŮLEŽITÉ
Rovněž na zápas se Spartou již neplatí permanentky STANDARD, ale pouze EXTRA. Pivovarská lávka bude uzavřena jednosměrně od 15:00 (směrem do pivovaru).

DALŠÍ INFORMACE
Výkop je na programu v 17:30, brány stadionu se tak otevřou již v 16:00. V den utkání se vstupenky na zápas již neprodávají. Bude však probíhat prodej na poslední duel sezony s Baníkem a pokračuje volný prodej permanentek na sezonu 2019/2020.