Mezi šestnáctku nejlepších hráčů FIFA se na SUPERFINÁLE CZC.cz iSport LIGY o 100 tisíc korun probojovali všichni čtyři viktoriáni! V jakých skupinách budou bojovat v sobotu 2. listopadu v pražském multikině CineStar Anděl?

Středeční los svedl viktoriány dohromady do dvou skupin. Ve skupině B se JamesBony a PiKej utkají s hráči „kobbycz“ a „The Johny“. Favorit turnaje T9Laky byl vylosován do skupiny D společně se spoluhráčem Typcim a také hráči „DRMi“ a „UNI.dalas94“. SUPERFINÁLE se hraje v sálu č. 9 v CineStar anděl v sobotu 2. listopadu od 12 hodin, vstup je zdarma a na místě se bude soutěžit o řadu cen.

„Prvním cílem teď bude postup ze skupiny a pak se uvidí, určitě bych ale chtěl vyhrát,“ řekl po losu LukᚠPour alias T9Laky, který vyhrál tři offline finále v řadě. Z každé ze čtyř základních skupin SUPERFINÁLE postupují do vyřazovací fáze dva a my viktoriánům budeme v sobotu držet palce!

Superfinále budete moci sledovat živě i z domova, přesdílený stream najdete také na našem Twitchi. Čas zahájení přenosu ještě upřesníme.

LOS SUPERFINÁLE

Skupina A

MSGrozsi, ACSEmerickson, FKTseron, brynycho

Skupina B

kobbycz, FCVP.pikej, FCVP.JamesBony28, The Johny

Skupina C

TeamSampiRIIJK, Huhnak, 1905Caster, SkillMachine16

Skupina D

FCVP.T9Laky, DRMi, UNI.dalas94, FCVP.Typci