V rámci oslav 110. výročí připravila Viktoria Plzeň další zcela unikátní akci. Ve středu 30. června proběhne ve 12:30 slavnostní křest unikátních poštovních známek za účasti klubových legend, které fanouškům jejich známky na místě podepíšou a otevřené budou v tento den i Klubové prostory s trofejemi.

Jako první český klub nachystala plzeňská Viktoria pro své fanoušky unikátní sérii pětadvaceti poštovních známek, které mapují celou 110letou klubovou historii.

Oficiální křest těchto známek proběhne ve středu 30. června, tedy ve velmi významný den klubové historie – před 110 lety byl oficiálně klub přijat jako člen župy a mohl se těšit na první mistrovský zápas.

Slavnostní akt proběhne ve 12:30 před Klubovými prostory s trofejemi (Trophy VIP) za účasti klubových legend Františka Plasse, Pavla Horvátha, Marka Bakoše, Daniela Koláře, Davida Limberského a přítomen bude i samotný tvůrce známek Milan Bauer. Hosté se budou fanouškům moci podepsat po dobu jedné hodiny, tedy do 13:30. 

„Věřím, že naši fanoušci této možnosti využijí a přijdou si pořídit opravdu unikátní předměty, které pro ně nyní klub v rámci oslav připravil. Já osobně se těším, známky jsou opravdu povedené,“ má jasno Pavel Horváth.

Fanouškům bude přímo na místě k dispozici i příležitostná přepážka České pošty, která bude mít k dispozici i speciální razítko s datem 30. 6. určené speciálně pro tuto akci. Zároveň si přímo odsud budete moci poslat produkt s obálkou přímo k vám domů či někomu jinému jako překvapení.

Teprve podruhé budou příchozím příznivcům otevřeny i Klubové prostory s trofejemi, které si budou moci prohlédnout a vystaveny zde budou i zvětšeniny všech známek. „Kapacita návštěvníků bude muset být regulována dle aktuálních opatřeních a bude nutné mít respirátor. Věříme, že se ale na všechny zájemce o prohlídku dostane a všichni si to užijí,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Prostory budou veřejnosti přístupné od 12:30 do 17:00.

Samotný prodej rezervovaných známek a jednotlivých produktů bude spuštěný ve středu 30. 6. od 9:00 ve Viktoria shopu. Právě zde si budou moci vyzvednout své rezervované produkty fanoušci z řad permanentkářů (všichni obdrží potvrzení do emailu, kterým si rezervaci zařizovali). Rezervované produkty si bude možné vyzvednout i v nadcházejících dnech v řádné otevírací době Viktoria shopu.

Ostatní produkty, které budou ve volném prodeji, si budete moci pořídit přímo na místě ve speciálním stánku Viktoria shopu, zde se prodej spustí rovněž ve 13:30. Na známky a ostatní známkové produkty není možné uplatnit žádné slevy.

Jedním z produktů, které si budete moci volně zakoupit je i historický pohled, na němž je jeden z prvních týmů Viktorie Plzeň z roku 1911. Pro fanoušky je připravena zajímavá letní soutěž! Pokud nám tento pohled zašlete ze své dovolené, nebo se s ním vyfotíte a fotku nám zašlete, můžete vyhrát jeden z pěti podepsaných viktoriánských dresů.