Před druhou reprezentační přestávkou sezony 2019/2020 zavítá Viktoria Plzeň na hřiště Mladé Boleslavi, ofenzivně velmi nebezpečného týmu. Hraje se v neděli v 15:30! Co od duelu očekávají trenér Pavel Vrba a brankář Aleš Hruška?

„Boleslav půjde do zápasu s cílem nás porazit, protože se pohybuje v horní části tabulky a chce se na nás dotáhnout,“ varuje Hruška. „Očekávám ofenzivní zápas z obou stran, který pro nás bude velmi důležitý,“ dodává. „Zápasy v Boleslavi bývaly vždy zajímavé. Jsem přesdvědčený o tom, že obě mužstva hrají slušně ofenzivně a patří k nejlepším v lize, tak uvidíme, kolik branek padne v neděli,“ doplňuje trenér Pavel Vrba.

Viktoria má po 11 kolech skóre 22:10, Mladá Boleslav pak 23:15. Navíc má tým z města automobilů ve svém kádru dva nejlepší ligové střelce – Nikolaje Komličenka, který v sedmi duelech skóroval sedmkrát, a Murise Mešanoviče, jenž se trefil šestkrát z deseti utkání. „K tomu navíc Matějovského, který je furt nadstandardní hráč. Mají hru založenou na útoku s nebezpečnými hráči v ofenzivě,“ ví Aleš Hruška.

„Komličenko je nejlepší střelec, ale má fantastický servis od celého mužstva. Mešanovič je skvělý hráč, Matějovský úžasný středopolař... Mají velice dobře poskládané mužstvo,“ vypozoroval Vrba. „Hráči v ofenzivě jsou strašně silní, navíc Boleslav hraje pravidelně o poháry, takže to bude velmi těžká zkouška,“ dodává kouč, který je spokojen hlavně s tím, že FCVP má za sebou pět ligových výher v řadě.