Po tříbodovém návratu ze Záhřebu je opět nutné přepnout na domácí soutěž. Již v neděli nás čeká od 15:00 v Doosan Areně souboj s Karvinou. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

PRODEJ VSTUPENEK

V neděli si můžete pořídit jak vstupenky na samotný duel s Karvinou, tak i na odvetu s Dinamem Záhřeb, na výjezd na Slavii či na nadcházející utkání pro školy, kterým bude domácí zápas se Slováckem. Níže podrobnější informace.

KARVINÁ

Vstupenky na nedělní duel zakoupíte online Plzeňské vstupence, Stačí kliknout ZDE, ve Viktoria shopu od 9:00 či na Ticketpointu od 12:30.

ZÁHŘEB

Prodej běží rovněž na Plzeňské vstupence (zde), v den utkání s Karvinou pak od 12:30 na Ticketpointu za severní věží a prodej zde poběží i po zápase. Nečekejte a pořiďte si co nejdříve, společně se PORVEME O POSTUP!

SLAVIA

Jeden z ligových výjezdů podzimu nás čeká již příští víkend. Vstupenky do Edenu budou k dispozici na Ticketpointu od 12:30 a rovněž po zápase. Více info ZDE

SLOVÁCKO

Neděle, 12. listopadu od 15:00 a tento duel je speciálně věnovaný partnerským školám. Vstupenky již nyní na Plzeňské vstupence, stačí kliknout ZDE, či rovněž v neděli na Ticketpointu.

MLÁDEŽNÍK MĚSÍCE

O poločasové přestávce vyhlásíme vítěze tradiční soutěže mládežník měsíce. Pojďme společně zatleskat našim úspěšným hráčům a hráčkám.

RODINNÁ TRIBUNA 

Soutěž v kreslení, fotbálky, playstationy, fotostěna. Stánek s malinovkou a pop cornem tak, jak jste zvyklí. Určitě využijte Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus.

VIKTORIA SHOP – vybavte se na Konferenční ligu!

Viktoria shop pro vás v den utkání otevře již v 9:00. Doporučujeme si pořídit věci z kolekce Evropské konferenční ligy, abychom byli na duel se Záhřebem pořádně vybaveni.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu. Co v něm naleznete? Například rozhovor s Králem asistencí Lukášem Kalvachem, playlist vybraného hráče či další novinky z klubu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně. A vyhrát můžete například dvě vstupenky na super důležitý duel s Dinamem Záhřeb.

Jak se do soutěže přihlásit?

Otevřete si před zápasem magazín Viktorián, na stránce k soutěži se přes QR kód či odkaz jednoduše zaregistrujete (uvedením jména, čísla permanentky či umístěním vstupenky) a my během první půle vylosujeme tři soutěžící, které oznámí moderátoři cca ve 40. minutě utkání.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Ve 14:00 v den zápasu bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

Na vítěze navíc čekají dvě vstupenky na duel FC Viktoria Plzeň – Dinamo Záhřeb!

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli nebude uzavřena.