První zápas Viktorky v novém roce nás čeká již tuto sobotu od 11 hodin, kdy se v Luční ulici utkáme s Viktorií Žižkov. Přinášíme všechny potřebné informace pro fanoušky směrem k přípravnému duelu.

Sobota, 13. ledna od 11:00 v tréninkovém areálu v Luční ulici. Termín, kdy mohou všichni viktoriáni poprvé v roce 2024 vyrazit na fotbal a vidět tak poprvé v akci například nové posily Lukáše Červa, Matěje Valentu, Cheicka Souarého či testovaného Alexe Tamma.

VSTUPENKY

Vstupné na utkání je 50 Kč. Zdarma mají vstup již tradičně všichni držitelé permanentních vstupenek, VIP karet, držitelé platební karty FC Viktoria od ČSOB, ZTP a děti do 15 let.

OBČERSTVENÍ

Otevřený pro vás samozřejmě bude stánek s občerstvením u hlavní budovy (klobása, párek v rohlíku, sekaná v housce, nápoje v plechu) plus přidaný stánek na protilehlé tribuně s čepovaným pivem, teplými nápoji a navíc bude probíhat i roznosový prodej svařáku. 

STÁNEK VIKTORIA SHOPU

K dispozici vám bude i stánek Viktoria shopu, kde je pro vás nachystána i speciální akce. Při zakoupení termo hrnku si můžete pořídit zimní rukavice se slevou 50 %, na výběr bude z dospělýchdětských  (červené i modré).

PARKOVÁNÍ

Zaparkovat lze pohodlně přímo u Doosan Areny na parkovišti RED nebo v PD Rychtářka. Luční ulice je následně v docházkové vzdálenosti (cca 5 minut).

STREAM

Z utkání bude pořízen rovněž přímý přenos, který poběží na klubovém YouTube kanále.

Viktoriáni, věříme, že si nenecháte ujít možnost přijít se poprvé v novém roce podívat na Viktorku. Těšíme se na vás!

Další zápasy:

Středa, 17. 1. FCVP – Senco Doubravka (16:30, Luční ulice)

Sobota, 20. 1. FCVP – Dukla Praha (11:00, Luční ulice)