Trenéři všech kategorií za měsíc říjen ocenili v anketě Mládežník měsíce následující viktoriány.

Partnerem ankety Mládežník měsíce je platební karta FC Viktoria od ČSOB. Každý vítěz tak obdrží novou klubovou platební kartu a ČSOB mu na ni navíc jako dárek vloží 1000 Kč! Předání mládežníkům měsíce října provedl za ČSOB ředitel mikroregionu Plzeňsko Marek Bartoš a za Viktorii Plzeň předseda výboru VIKTORIA PLZEŇ – fotbal, z.s., Petr Žitek.

KATEGORIE DOROSTY – TOMÁŠ KELTYČKA (U19)

„Tomᚠza nᚠtým předváděl spolehlivé a vyrovnané výkony. Jeho forma byla stabilní v obou fázích hry. Vynikal především v konstruktivním řešení s míčem a v osobních soubojích. Za svoji výkonnost si zasloužil nominaci do národního týmu ČR U18,“ říká na jeho adresu trenér Štěpán Havránek.

KATEGORIE ŽÁCI – KRISTIÁN VUKOVIČ (U13)

„Kristiánovi se v říjnu dařilo zejména střelecky. Jeho sedmnáct branek je úctyhodný výkon, ale jsme především rádi, že se zlepšil jeho pohyb na hřišti. Sám dobře ví, že bez týmu a pracovitosti na trénincích by tak produktivní nebyl,“ říká trenér týmu TomᚠHad.

KATEGORIE PŘÍPRAVKY – JONÁŠ KASTNER (U7)

„Jony je hráč, který miluje fotbal. Je to na něm patrné hned, jak spatří míč – hned se pak musí mít na pozoru každá obrana. Je mrštný a neustále chce dávat góly. V trénincích je pilný a svým nasazením umí strhnout i ostatní spoluhráče,“ chválí ho šéftrenér přípravkových kategorií Jaroslav Kovařík.

KATEGORIE DÍVKY – NATÁLIE NAVRÁTILOVÁ (WU15)

„Natálie byla za obrobí října nejlepší hráčka. Přesunula se z obrany do útoku a herně se jí daří. Posunula se na třetí příčku v tabulce ligových střelkyň, i proto si toto ocenění zaslouží,“ říká trenér týmu starších žákyň Milan Lukeš.

Gratulujeme!