Dnes v časných ranních hodinách odcestovala Viktoria na desetidenní herní kemp do španělského Benidormu s dvaadvaceti hráči a třemi gólmany. Na programu jsou i tři přípravné zápasy.

Hlavnímu trenérovi Michalu Bílkovi bude na soustředění v Benidormu k dispozici celkem 22 hráčů a tři gólmani. Ve výpravě samozřejmě nechybí ani čtveřice nových posil, tedy Matěj Vydra, Roman Květ, Adam Zadražil a Rafiu Durosinmi.

„Jsme rádi, že se nám podařilo dotáhnout příchod nových hráčů ještě před odletem na soustředění,“ pochvaluje si sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Součástí týmu zůstává i trojice mladíků z béčka Adam Kronus, Adam Pešek a Pavel Gaszczyk.

V domácím léčení naopak zůstávají zranění Jan Kliment, Mohamed Tijani a Radim Řezník. „Jejich zranění v tuto chvíli znamená, že se ve Španělsku nebudou moci zapojit do tréninku. Nedává tedy smysl, aby s námi cestovali. Zůstávají v Plzni a budou zde plnit plán rekonvalescence,“ vysvětluje Daniel Kolář.

Na soustředění do Benidormu s týmem neodcestoval ani útočník Fortune Bassey, jehož budoucnost se v těchto dnech řeší.

Viktoria sehraje v rámci herního kempu tři přípravné duely. Za soupeři jí budou postupně 1. FC Heidenheim, Ferencvároš a Molde.

Zpravodajství z celého průběhu soustředění vám budeme přinášet prostřednictvím klubového webu a sociálních sítí. Určitě nás tedy sledujte!

Zároveň byl již spuštěný předprodej speciálních balíčků vstupenek na první tři domácí zápasy. Více info ZDE.

BRANKÁŘI

Jindřich Staněk, Adam Zadražil, Marián Tvrdoň 

OBRÁNCI

Václav Jemelka, Milan Havel, LukᚠHejda, Luděk Pernica, Libor Holík, Filip Kaša 

ZÁLOŽNÍCI

Václav Pilař, Jhon Mosquera, LukᚠKalvach, Modou Ndiaye, Erik Jirka, Adam Vlkanova, Roman Květ, Pavel Bucha, Jan Sýkora, Jan Kopic, Pavel Gaszczyk, Adam Pešek

ÚTOČNÍCI

TomᚠChorý, Matěj Vydra, Rafiu Durosinmi, Adam Kronus 

PLÁN PŘÍPRAVNÝCH ZÁPASŮ

13. 1. FC Viktoria Plzeň – 1. FC Heidenheim

16. 1. FC Viktoria Plzeň – Ferencvároš

20. 1. FC Viktoria Plzeň – Molde