Již za týden to vypukne. Viktorka vstoupí do nové sezony zápasem 2. předkola Evropské konferenční ligy s Dynamem Brest. Vstupenky na tento duel jsou již ve volném prodeji a pořídit si je můžete i pohodlně online.

Čtvrtek 22. července. 19:00. Důležité datum pro všechny příznivce červenomodrých! Viktorka vstoupí do své 12. pohárové sezony v řadě a po roční pauze u toho zase mohou být fanoušci. „Vloni jsme hráli předkola bez nich a bylo to znát. Teď to bude úplně jiné, s fanoušky v zádech budeme určitě silnější,“ má jasno útočník Jean-David Beauguel.

Pořídit vstupenku si můžete i ve volném prodeji (v tu dobu skončila rezervace pro stávající permanentkáře a možnost pořídit si vstupenku za výhodnější cenu). Z pohodlí domova stačí kliknut na tento odkaz a za chvilinku máte své vstupenky doma!

Prodej samozřejmě pokračuje i na pokladnách Doosan Areny! V tuto chvíli je možné pustit na zápas polovinu kapacity Doosan Areny. „To bude obrovsky znát. Věřím, že fanoušci přijdou a obsadí všechna volná sedadla. Budeme chtít jednoznačně uspět a udělat důležitý krok k postupu do další fáze,“ burcuje příznivce „Bogy“.

Viktoriáni, přijďte svůj tým podpořit v boji o postup do dalšího předkola Evropské konferenční ligy #ZPATKYNASTADION! Těšíme se, že alespoň některé z vás budeme moci přivítat znovu v Doosan Areně.

Pro vstup na stadion bude potřeba prokázat bezinfekčnost. Více informací o aktuálních pravidlech najdete ZDE.

Viktorka chce fanouškům opět nabídnout možnost nechat se otestovat přímo u stadionu, bližší informace přineseme na začátku příštího týdne.

Volný prodej vstupenek:


Pátek 16. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Sobota 17. července, 9 - 13 (pokladny za severní tribunou), online
Neděle 18. července, 13 - 18 (pokladny za severní tribunou), online
Pondělí 19. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Úterý 20. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Středa 21. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online

Ceny vstupenek ve volném prodeji:

1. kategorie – 300 Kč
2. kategorie – 270 Kč
3. kategorie – 230 Kč
4. kategorie – 200 Kč