Viktoria Plzeň to zvládla, zvrátila nepříznivý stav z prvního duelu s velšským celkem The New Saints FC a postoupila do play-off Evropské konferenční ligy! V ní ji čeká CSKA Sofia z Bulharska. První zápas je na programu v domácím prostředí 19. srpna od 19:00. Pojďme zopakovat fantastickou atmosféru i příští týden, vstupenky jsou ve volném prodeji!

Ačkoli úvodní duel třetího předkola prohráli Plzeňští v Cardiffu 2:4, v domácím prostředí šli za skvělé podpory fanoušků za obratem. A dokázali to! Po závěrečném hvizdu tak v Doosan Areně byla cítit obrovská euforie z postupu do závěrečného předkola, tedy boje o skupinovou fázi.

Věříme, že jste si zápas, prodloužení i vítězný penaltový rozstřel náležitě užili. A už teď se těšíme, že si to příští čtvrtek zopakujeme! „Fanoušci byli fantastičtí. Hnali nás, cítili jsme tu energie a chci je pozvat i na další zápas,“ vzkazuje záložník Dominik Janošek. 

Tak co, viktoriáni, dorazíte? Opět nás může být 7000.

Nenechte si ujít první z dvojzápasu o účast ve skupině premiérového ročníku nové evropské soutěže. 

Volný prodej vstupenek běží na pokladnách Doosan Areny a rovněž online, a to na webu Plzeňské vstupenky.

Na základě nařízení UEFA nebudou fanoušci hostujícího klubu vpuštěni do hlediště bez nároku na vrácení vstupného. Od fanoušků bude pro vstup na stadion vyžadováno prokázání národnosti či trvalého pobytu na území ČR. 

Odveta v Sofii je na programu o týden později ve čtvrtek rovněž od 19:00.

Pro vstup na stadion platí tato pravidla.


Volný prodej

Prodejní doba:

Pondělí 16. srpna 13:00–17:00
Úterý 17. srpna 9:00–18:00
Středa 18. srpna 9:00–18:00
Čtvrtek 19. srpna 9:00–začátek utkání

Ceník:

1. kategorie 400 Kč
2. kategorie 340 Kč
3. kategorie 270 Kč
4. kategorie 200 Kč

Děti do 3 let platit nemusí, nicméně pak nemají nárok na vlastní místo.