Jeden z podzimních šlágrů se blíží, do Doosan Areny přijede v nedělí 29. září pražská Sparta. Vstupenky na utkání s aktuálně šestým týmem tabulky jsou v prodeji od 19. září. Tady nesmí žádný Viktorián chybět!

Poslední tři zápasy, devět bodů. A teď to chce další výhru! Viktorka přivítá v dalším domácím zápase pražskou Spartu a opět se bude spoléhat na podporu fanoušků. „Čeká nás velký zápas, jeden z vrcholů podzimní ligové části. A to si určitě fanoušci nenechají ujít, věřím, že nezůstane prázdná ani jediná sedačka,“ nabádá záložník Jan Kopic, jenž má nyní opravdu výtečnou formu a patří mezi klíčové hráče týmu. 

Pokud nevlastníte permanentní vstupenku, máte nyní ideální možnost zajistit si vstupenku na ostře sledovaný duel!

Prodej byl zahájen ve čtvrtek 19. září již v 9 hodin ráno na pokladnách Doosan Areny a na prodejních místech Plzeňské vstupenky POUZE v Plzeňském kraji. Kompletní seznam míst je ZDE, prodává se ale opravdu pouze v Plzeňském kraji. Z bezpečnostních důvodů se neprodává online a zároveň platí omezení počtu 5 vstupenek na 1 osobu.

Čtvrteční prodej potrvá do 17 hodin, od 9 do 17 hodin se bude prodávat také v pátek a celý víkend. O následujících dnech prodeje (od 23. září) budeme zavčasu informovat. Platí ceník vstupenek pro 1. skupinu atraktivity (viz níže).

Viktoriáni, pojďme se semknout a podpořit tým trenéra Pavla Vrby v jednom z nejatraktivnějších zápasů! „Pro nás je každý zápas důležitý. A určitě budeme chtít doma vyhrát,“ má jasno kouč Viktorky. 

Viktoriáni, tady nesmíte chybět!

CENÍK VSTUPENEK
I. kategorie 490 Kč
II. kategorie 420 Kč
III. kategorie 350 Kč
IV. kategorie 280 Kč
- studentská vstupenka do sektoru R (po předložení studentského průkazu) 230 Kč
- ZTP 0 Kč, doprovod 100 Kč (kontaktovat hanzlik@fcviktoria.cz)
- děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku, na tu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně
- dětská vstupenka na Rodinnou tribunu do sektoru H stojí 130 Kč
- děti do 3 let vstupenku nepotřebují, pak ovšem nemají nárok na své místo (musí sedět na klíně)

OTEVÍRACÍ DOBA

Vstupenky lze zakoupit ve Viktoria shopu během jeho běžné otevírací doby, tedy od 9 do 17 hodin v pracovní dny.

O případném dalším prodeji v sobotu 28. září budeme informovat podle dalšího vývoje.