10088 Baník, 10142 Gzira. Dvě utkání s naprostou fantastickou kulisou, která nám pomohlo ke dvěma vítězstvím. Nyní nás čeká v neděli od 15 hodin duel s Olomoucí a nachystali jsme pro vás fanouškovskou výzvu!

„Atmosféra? To bylo něco fantastického. Takhle velké jsem to určitě nečekal. Vyběhl jsem na trávník, podíval se kolem sebe, viděl lidi, jak fandí a řekl jsem si, tak to je neskutečné. Neuvěřitelně jsem si to užil,“ řekl po zápase proti Baníku Honza Paluska, kterému jste pomohli k výbornému debutu. Za ten si zasloužil i nominaci to týmu kola.

„Hrozně moc nám to na hřišti pomáhá. Brzkou brankou jsme je proti Gziře dostali do varu, a to bylo znát celý zápas. Neskutečná podpora deseti tisíc fanoušků ve čtvrtek večer. Chtěl bych před nimi smeknout klobouk,“ mínil po deseti tisícové návštěvě proti Gziře Pavel Bucha.

Proto jsme se společně s hráči rozhodli připravit pro fanoušky výzvu. Pokud přijde na utkání s Olomoucí opět desetitisícová návštěva, připravíme pro vás autogramiádu nových posil, ale i staronových navrátilců do viktoriánského dresu. Těšit se tak můžete například na Pavla Šulce či Ibrahima Traorého. 

Teď už je to na vás, vidíme se v neděli od 15 hodin v Doosan Areně. Odkaz na nákup vstupenek ZDE.