Nedělní duel Viktorky s Bohemians 1905 (14:30) je věnovaný projektu Viktorka do škol. Děti ze spřátelených základních škol připravili hráčům nástupní medailonky. Více se dozvíte v článku, přinášíme i důležité servisní informace pro fanoušky, třeba o systému Nabídni své místo.

Nakreslete portréty všech hráčů Viktorky a trenéra Pavla Vrby. Hráči si z nich sami vyberou ty nejpovedenější, které použijeme jako nástupní medailonky před utkáním s Bohemkou. Takový úkol dostalo na dvacet základních škol v Plzni a okolí, které jsou zapojeny do projektu Viktorka do škol. A do Doosan Areny tento týden dorazilo opravdu velké množství povedených obrázků! „Množství portrétů nás opravdu mile překvapilo. Všechny se dostaly do rukou samotných hráčů, kteří si vybrali ty nejpovedenější. Ty budou v neděli před utkáním využity jako nástupové medailonky při představování základní sestavy našeho týmu,“ vysvětlil mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

Samotní hráči se při výběru velmi dobře bavili. „Musím uznat, že některé portréty byly prakticky dokonalé. Ale potěšily mě i ty od nejmenších,“ pravil během výběru brankář Aleš Hruška. „Všem zúčastněným školám děkujeme a těšíme se, že nám přijdou v neděli fandit přímo na stadion. Věřím, že si zápas užijí a my jim uděláme radost v podobě výhry,“ doufá záložník Dominik Janošek. 

Vybrané portréty naleznete i na soupisce v předzápasovém magazínu Viktorián (v prodeji v okolí stadionu či ve Viktoria shopu za 19 Kč), postupně jej budeme odhalovat i na sociálních sítích klubu. 

Všechny obrázky hráči na závěr podepsali a děti je dostanou zpět i s cenným autogramem.

Viktoriáni, nedělní duel s Bohemkou startuje již ve 14:30, do Doosan Areny však rozhodně dorazte dříve, abychom si společně mohli prohlédnout vítězné portréty a společně zatleskat jejich autorům. Těšíme se na vás!

INFORMACE PRO FANOUŠKY

- vstupenky na samotný zápas s Bohemkou jsou stále v prodeji. Zakoupíte je online na webu Plzeňské vstupenky, v sobotu od 10:00 do 16:00 ve Viktoria shopu, v neděli tamtéž od 8:30 do 12:00, následně se přesunou na pokladny.

- v prodeji jsou také vstupenky na speciální vánoční utkání s Teplicemi (neděle, 15. prosince, 14:30)

- Připravena bude Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus v novém kabátě – nedávno ji vymaloval Malej Dejv ze soutěže Česko Slovensko má talent, připraveny budou herní konzole, fotostěna i VIP sedačky, hostesky mají pro děti připraveny soutěže či malování na obličej

- pivovarská lávka bude uzavřena od 12:00

- v prodeji bude za tradičních 19 korun magazín Viktorián se spoustou informací, především o projektu Viktorka do škol

- Až do sobotních 12:00 můžete rovněž využít systému Nabídni své místo. Pokud máte doma permanentní vstupenku a nemůžete v neděli dorazit, prosíme, udělejte vstřícný krok a nabídněte vaše místo ostatním. Více info ZDE.