30. 12. 1899    

15. kolo / Neděle 17. 11. 2019, 14:30 / Luční

15. kolo / Neděle 17. 11. 2019, 14:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

1:0

(1:0)

FC MAS Táborsko

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Daněk – Prokop (46. Mertl), Zarzycký, Secký, Čeliš – Kamenský, Lörincz, Doubek – I. Vonásek (63. Pracht), Mikleš (80. Kyklhorn), Kule (63. D. Keltyčka)

FC MAS Táborsko

Budil – Hornát, Přibyl, Praveček (46. Svatek), Petrášek (46. Švec), Fulei, Kupka, Lhoták, Přikryl, Pánek, Rezek (46. Nevrkla)

statistiky

Branka: 9. I. Vonásek, Rozhodčí: Šlajs – Havránek, Šimek

Diváci: 30

hodnocení trenéra

Pavel Fořt: „Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali jsme v deváté minutě gól a do dvacáté jsme byli lepší. Bohužel tam pak bylo hodně nepřesností a soupeř se toho snažil využívat, měl tam dva tři šikovné kluky, přes které se snažil hrát. Zbytečně nám ubývaly síly, ale poločas jsme zvládli dobře. Táborsko jsme do moc situací nepustili. Druhý poločas byl z naší strany trochu horší, chybovali jsme a po vystřídání se to z naší strany oživilo. Měli jsme nějaké tutové šance, které jsme nedali, nicméně soupeř byl prostě ve druhém poločase lepší. Ale jsem rád, že to kluci zvládli bez větší chyby vzadu. Situace Táborska jsme většinou likvidovali, kluky tak pochválím za přístup a koncentraci až do poslední minuty. Nyní se musíme připravit na zápasy Memoriálu Vlastislava Marečka, pak bude následovat zasloužená dovolená. Občas už je vidět, že kluci tahají nohy, odehráli toho hodně.“