28. 9. 2021    B tým – reportáž

I přes posily z A týmu prohrálo béčko v Karlových Varech

FC Viktoria Plzeň
79. Vyleta

15. kolo / Úterý 28. 9. 2021, 10:30 / Dvory

15. kolo / Úterý 28. 9. 2021, 10:30
Dvory

FC Slavia Karlovy Vary

1:0

(0:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FC Slavia Karlovy Vary

Chára – Skala, Pěkný, Vokáč, Vyleta, Debellis (87. Mašata, 90+1. Gabriel), Tůma, Toure (80. Prágr), Hudec, Dubnička, Červený (90+1. Farid)

FC Viktoria Plzeň

Tvrdoň – Šoul (84. Čihák), Fišer, Žilák, Hybš – Káčer, Kalvach (61. Kolerus), Čermák (61. Pešek) – Kayamba (61. Aubrecht), Jedlička, Krátký (84. Kodýdek)

statistiky

Branka: 79. Vyleta, ŽK: Toure, Skala, Červený, Prágr, Chára – Kayamba, Šoul, Žilák, Tvrdoň, 2. ŽK = ČK: 82. Žilák, Rozhodčí: Rouček – Krupka, Flade

Diváci: 270

Za rezervní tým FCVP nastoupilo v Karlových Varech několik hráčů B týmu – Marián Tvrdoň, Matěj Hybš, Joel Kayamba, LukᚠKalvach, Aleš Čermák a Miroslav Káčer. Viktoriáni přesto se Slavií prohráli.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Po dobu celého utkání jsme byli dominantní na míči. Častěji jsme ho drželi a měli územní převahu. Hlavně v první půli nám ale pak chyběl větší počet zakončení a kvalitnějších centrů. Ve druhém poločase před soupečovou brankou přibylo více situací, ale nedokázali jsme se prosadit a soupeř nám z takové pološance vstřelil šastný gól. V takové sestavě jsme měli zápas rozhodnout už v prvním poločase. Kluci, i ti z áčka, k tomu přistoupili dobře, ale mrzí nás, že jsme nevyhráli. Už mi také začíná vadit, že jsme za otloukánky. Opakovaně se proti nám posuzují viditelné situace v nᚠneprospěch, a už se jedná o ofsajdy, auty či fauly, včetně udělování žlutých karet pro soupeře. Každá situace může vyrovnané utkání rozhodnout.“