9. 10. 2021    B tým – reportáž

Konec série proher, B tým remizoval v Benešově

FC Viktoria Plzeň
87. Srb

11. kolo / Sobota 9. 10. 2021, 10:15 / SK Benešov

11. kolo / Sobota 9. 10. 2021, 10:15
SK Benešov

SK Benešov

1:1

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

32. Gaszczyk

sestavy

SK Benešov

Víšek – J. Vosáhlo, Filip, Pedro, Dušek (85. Tomek), Meszáros (61. Srb), Roháč, O. Vosáhlo (73. Ziman), Vrňák, Brokeš, Kulhavý

FC Viktoria Plzeň

Mrózek – Vacek (31. T. Keltyčka), Čihák, Fišer, Šimek – Kolerus, Pešek, Gaszczyk (79. Krůta) – Kodýdek (79. Aubrecht), Prokop (85. Janča), Krátký (85. Kule)

statistiky

Branky: 87. Srb – 32. Gaszczyk, ŽK: Kulhavý, Filip – Kodýdek, Rozhodčí: Tupý – Tesař, Vychodil

Diváci: 110

B tým, který trápí řada zranění a série nevydařených výsledků, se dnes představil v Benešově. První start v základní sestavě si v této sezoně připsal kapitán týmu Adam Čihák. Díky brance Pavla Gaszczyka z prvního poločasu viktoriáni vedli, v závěru ale o tříbodový zisk přišli.

Jediný gól vstřelili viktoriáni ve 32. minutě zápasu. Pavel Gaszczyk obdržel pěknou průnikovou přihrávku, dostal se před gólmana a v situaci jeden na jednoho dobře uklidil balon do branky.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Zasloužená remíza, by nás hrozně moc mrzí inkasovaný gól před koncem utkání. Co se týče průběhu zápasu – nevyšel nám začátek, nicméně zhruba od poloviny prvního poločasu se naše hra zlepšila. Šli jsme do vedení, ale bohužel v závěru jsme se nechali zatlačit a soupeř vyrovnal. Chybí nám důležití hráči, někteří jsou na reprezentaci, přesto to kluci, kteří nastoupili, odmakali. Týmový výkon byl ucelený. K tomu, abychom byli úspěšní, nám chybí uprostřed hřiště či v útoku hráč, který do hry vnese klid, vezme to sám na sebe, vytvoří přečíslení a ideálně dá i gól. Bod bereme, ale jak jsem říkal, inkasovaný gól před koncem nás mrzí.“