Budíček, jaro je tady! Viktorii Plzeň čeká další výjimečný zápas. Ve čtvrtek 22. února se utká se srbským Partizanem Bělehrad ve vyřazovací fázi Evropské ligy. Vyjádři Viktorce svou podporu na sociálních sítích či přímo v klubovém fanshopu!

Do Plzně se chystá srbský gigant. 27násobný šampion je těžkým soupeřem, ale společně se pokusíme postoupit mezi 16 nejlepších týmů prestižní soutěže. Svou podporu můžeš vyjádřit už měsíc před zápasem! Posílej své fotografie na sociální sítě, buď aktivní a ke všemu připojuj hashtag #PodporViktorku. V klubovém fanshopu je navíc připravena speciální tabule, kam můžeš psát své vzkazy viktoriánům přímo do kabiny.

Vstupenky na utkání jsou stále v prodeji. Pokud sis pro ně ještě nepřišel, můžeš tak učinit každý všední den od 9 do 17 hodin ve Viktoria shopu. Informace k prodeji nalezneš ZDE.

Soutěž na Facebooku
Vlož pod tento příspěvek (klikni ZDE) fotku, video vzkaz, či cokoliv dalšího, co by mohlo viktoriány podpořit. Nezapomeň na hashtag #PodporViktorku. Nejlepší vzkazy pak ukážeme hráčům, pro tři vylosované z vás navíc budeme mít připravené dva lístky na zápas s Partizanem s občerstvením zdarma!

Soutěž na Instagramu
Vlož na svůj instagramový profil fotografii se vstupenkami na zápas či jinými viktoriánskými předměty, označ oficiální účet Viktorie Plzeň a přidej opět hashtag #PodporViktorku. Nejlepší vzkazy také ukážeme hráčům, navíc pro dva z vás zorganizujeme osobní setkání s vybraným hráčem Viktorie!

Soutěž na Twitteru
Retweetni
tento příspěvek (klikněte ZDE) na svůj profil a napiš pod něj do komentáře #PodporViktorku. Jednoho z vás poté vylosujeme a nabídneme mu dva lístky na zápas s Partizanem s občerstvením zdarma!

Tabule ve Viktoria shopu
V klubovém fanshopu jsme připravili speciální tabuli. Na ní můžeš kdykoliv přijít napsat vzkaz hráčům, osobně se pak postaráme o předání přímo do šatny. Ukaž, že jsi správným fanouškem Viktorky!

UPOZORNĚNÍ: Vítězové soutěží na sociálních sítích budou vyhlášeni v pondělí 29. ledna, deadline všech příspěvků/komentářů/retweetů je tedy 28. ledna ve 23:59!