Další domácí zápas je za dveřmi. Doosan Arena se převléká do slavnostního hávu Evropské ligy. Tady je deset důvodů, proč bys i ty měl vyrazit 23. listopadu na duel s FCSB a podpořit nás v boji o postup ze základní skupiny Evropské ligy.

1. Viktorka válí!
Vstup do sezony se nám vydařil. V lize válíme, máme nový rekord soutěže. Teď se chceme prosadit i v Evropě. A Pavel Vrba ví, jak na to!

2. Vystavíme ti omluvenku!
Nechce tě na fotbal pustit manželka či přítelkyně? Nebo tě nechce pustit manžel či přítel? Nevadí. Rádi ti vystavíme omluvenku, která ti doma určitě projde. Stačí si ji před zápasem vyzvednout u nás ve fanshopu. 

3. Hráči mají hlad
Pravá, levá, hlava a prásk! Naši hráči jsou v laufu a budou se chtít gólově prosadit.

4. Můj dům, můj hrad
Všimli jste si toho chorea před zápase s Beer-Shevou? Famózní práce našich kotelníků. A hráči se tohoto hesla drží. Můj dům, můj hrad. My jsme tady doma!

5. Postup máme ve vlastních rukách
Jarní fázi EL už jsme několikrát ochutnali. A byly to fotbalové mňamky. Neapol. Lyon. Schalke. Šachtar Doněck. Fenerbahce. To si necháme líbit klidně znovu.

6. Stadion lepší gauče
Jasně, sedět doma na gauči a sledovat zápas v televizi umí fakt každej. Ale užít si zápas přímo na stadionu, to je jiný kafe!

7. Na zimu se vybavíš ve Viktoria shopu
Tak určitě. Zima koncem listopadu asi bude. Ale od toho je tady Viktoria shop, kde si můžeš pořídit speciální podsedák, deku, rukavice. Nebo taky čokoládu a vlastně všechno možný.

8. Lístek si koupíš z domova

Nemusíš se trmácet týden předem ke kase, stačí si doma sednout na chvíli k internetu a na Plzeňské vstupence si pohodlně vybereš svůj flek. Vytiskneš a jdeš. 

9. Je čas…
…ukončit výsledkovou mizérii s rumunskými soupeři. Je čas vrátit FCSB výsledek z prvního mače. Je čas udělat krok postupu. Je čas ukázat, kdo je v Plzni doma.

10. FCVP!
Na tribuně, nebo v hrobě. Naše srdce patří tobě. FCVP!

Ještě váháš? Ne? Kup si lístek přímo TADY.