Před reprezentační přestávkou čeká plzeňskou Viktorku ještě jedno utkání – v rámci 8. kola FORTUNA:LIGY v sobotu 31. srpna od 19:30 v nedaleké Příbrami. Zde jsou informace pro fanoušky, kteří se chystají svůj tým podpořit na hřišti soupeře.

Z Plzně do Příbrami je to necelých 70 kilometrů. Stadion U Litavky je tak oblíbeným výjezdním místem viktoriánů. Vstupenky na zápas budou v prodeji přímo na pokladnách stadionu, které se otevřou dvě hodiny před utkáním, tedy v 17:30. Cena je dle webu příbramského klubu 100 Kč.

Sektor pro hostující fanoušky je na Tribuně 2003, která je umístěna za jednou z branek. Vstup na ní je z ulice Ke Stadionu, k dispozici je parkoviště a na tribuně vlastní stánek s občestvením.

Při vstupu na stadion budou probíhat standardní bezpečnostních prohlídky. Dovnitř nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu (viz návštěvní řád stadionu). Prosíme všechny účastníky výjezdu, aby dodržovali návštěvní řád příbramského stadionu, fandili slušně a bez jakékoli pyrotechniky.

Fanděme jen Viktorce, ta nás potřebuje nejvíce! Pojďme si společně užít nejkratší výjezd a v co největším počtu podpořit tým trenéra Pavla Vrby.