Podzimní část sezony zcela zásadně ovlivnila pandemie koronaviru, kvůli které nemohli na většinu zápasů do hlediště fanoušci. Týká se to samozřejmě i majitelů permanentních vstupenek. Viktoria Plzeň se nyní jako první český klub rozhodla, že jim podzimní část sezony vykompenzuje.

Během podzimní ligové části byl klub výrazně limitován opatřeními a držitelé permanentních vstupenek tak nemohli navštěvovat všechny ligové zápasy. V hledišti mohli být pouze na zápas s Mladou Boleslaví a v omezeném počtu na duely s Opavou a Brnem, kde byly nařízené rozestupy a snížená kapacita hlediště.

Klub se nyní rozhodl, že fanouškům s permanentkou nabídne jako kompenzaci celý ligový podzim 2021/2022 zdarma. „Reagujeme tímto na aktuální stav a chceme podzimní část ligy permanentkářům vynahradit. Dříve nebylo možné rozhodnout, jelikož jsme vyčkávali a věřili, že například v prosinci bude možné část fanoušků na stadion pustit, což se ale bohužel nestalo,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Nedokážeme predikovat, jaký vývoj nastane během jarní části sezony. Proto v tuto chvíli oznamujeme jen aktuální stav týkající se podzimu a počítáme s tím, že permanentkáři budou mít nadcházející ligový podzim zdarma. Podrobnější informace budeme komunikovat v průběhu jarní části i s ohledem na to, jak se bude vyvíjet situace ohledně koronaviru a z toho vyplývajících opatření,“ dodává.

Pro aktuální držitele permanentních karet stále platí řada slev a benefitů u klubových partnerů, sleva 10 % na nákup ve Viktoria shopu, kterou lze nově využít také při nákupu na eshopu.