Viktoriáni, ještě jednou děkujeme, že jste společně s námi oslavili 110. výročí klubu. Během výročního zápasu jste nám napsali několik set krásných narozeninových přání či jste absolvovali stezku Po stopách 110 let FCVP. Ze všech vašich vzkazů a hracích karet jsme nyní vylosovali jeden výherců atraktivních cen.

O vylosování výherců se postarali dva hráči A týmu, kteří se v utkání s Českými Budějovicemi postarali o obě branky Viktorky – Radim Řezník a LukᚠHejda. Shodou okolností dva služebně nejstarší fotbalisté ve viktoriánském kádru. „Všem fanouškům chci za celou kabinu poděkovat. Během zápasu byla skvělá atmosféra, a i díky vám jsme dokázali výroční zápas otočit a zvítězit. A samozřejmě děkujeme za všechna přání a gratulace,“ vzkazuje kapitán týmu LukᚠHejda. 

Atraktivní ceny do soutěže věnoval klub a kluboví partneři, kterým touto cestou ještě jednou děkujeme! Výherci se mohou těšit například na VIP vstupenky, školu čepování piva či večeři v Klubovce pro dvě osoby. Výherci obdrží informaci o výhře emailem a ceny budou k vyzvednutí ve Viktoria shopu.

GRATULUJEME!

1. MODEL DOOSAN ARENY

2. ŠALANDA V PIVOVARU PRO 10 OSOB

3. 2x VIP VSTUPENKA NA UTKÁNÍ FCVP – ZLÍN

4. PODEPSANÝ DRES A TÝMU

5. VOUCHER NA VEČEŘI PRO 2 OSOBY V KLUBOVCE

6. HODINKY OD PORSCHE PLZEŇ

7. ŠKOLA ČEPOVÁNÍ GAMBRINUS PRO 10 OSOB

8. PROHLÍDKA PIVOVARU PRO 5 OSOB

9. DÁRKOVÁ TAŠKA DOOSAN ŠKODA POWER

10. PLECHOVKY GAMBRINUS A PŮLLITR

11. PODEPSANÝ MÍČ + VOUCHER DO PRODEJNY MAT