Od prvního jarního zápasu této sezony dochází ke změně dodavatele služeb občerstvení na stáncích Doosan Areny. Nově je bude provozovat Agentura 4PRO.

Stánky s občerstvením při zápasech plzeňské Viktorky mají nového provozovatele. Fanoušci se mohou na nové občerstvení s rozšířenou nabídkou těšit již na nedělním ligovém zápase s Hradcem Králové. Viktoria Plzeň chce zároveň poděkovat dosavadnímu provozovateli, společnosti Pernarecké uzeniny, za dlouholetou spolupráci.

„Novým poskytovatelem kompletního občerstvení na stáncích Doosan Areny se stává Agentura 4PRO, s níž klub spolupracuje dlouhodobě v mnoha oblastech, například při produkci zápasů či velkých akcích jako byly loňské výroční oslavy. Nyní se naše spolupráce rozšiřuje i do oblasti občerstvení, kterou vnímáme jako velmi důležitou službu směrem k našim fanouškům. Věříme, že se i touto změnou návštěvníkům zkvalitní zápasový zážitek na stadionu,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Ke skvělému fotbalu, který Viktorka dlouhodobě nabízí, patří i dobré občerstvení. Je pro nás velkou výzvou, abychom se o fanoušky na stadionu dobře postarali a přinesli jim zajímavou rozšířenou nabídku. Našim cílem je nabízet čerstvé, kvalitní produkty, které budeme odebírat především od prověřených lokálních dodavatelů,“ představuje své plány Jiří Pěč z Agentury 4PRO.

„Velký důraz budeme klást i na zpětnou vazbu přímo od fanoušků. Chceme k nim být maximálně otevření a naslouchat jim. Postupně tak může docházet i k obměnám naší nabídky. Věřím, že jakmile se příznivci vrátí na stadion ve větším počtu, budou s našimi službami spokojeni,“ doplňuje Jiří Pěč.

Fanoušci se mohou kromě tradičních produktů, jako jsou klobásy či sekaná v housce, těšit nově například na velmi oblíbené hranolky či trhané vepřové koleno v housce. Pro nedělní zápas s Hradcem Králové pak bude ve speciální zápasové nabídce i guláš. Pro fanoušky budou v tento den k dispozici dva stánky, a to v sektoru P2 a S8. „Samozřejmě věříme, že brzy dojde k navýšení povoleného počtu fanoušků na stadionu a tím pádem i k otevření dalších stánků. S dodavatelem občerstvení jsme v úzkém kontaktu a máme společný cíl, aby byli spokojeni všichni návštěvníci Doosan Areny,“ uzavírá mluvčí klubu.