19. 9. 2021    B tým – reportáž

Béčko porazilo Povltavskou FA, rozhodl Adam Vrba!

FC Viktoria Plzeň
31. Vrba

8. kolo / Neděle 19. 9. 2021, 10:30 / Luční

8. kolo / Neděle 19. 9. 2021, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

1:0

(1:0)

Povltavská fotbalová akademie

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Tvrdoň – Šimek, Fišer, Vacek, Žilák – Kolerus (75. Gaszczyk), Sojka (24. Aubrecht), Pešek – Vrba (75. Vach), Jedlička, Krátký (87. Prokop)

Povltavská fotbalová akademie

Vašák – O. Pek (73. Lanc), Puchmertl, Košata, Kučera, Novák, Michalec (83. Bicenc), Nehoda (83. Janota), Jakobovský, J. Pek (73. Těžký), Hodosi (58. Volešák)

statistiky

Branka: 31. Vrba, ŽK: Vrba – Novák, Rozhodčí: Nehasil – Jati, Melničuk

Diváci: 100

B tým zvítězil na domácím hřišti v souboji s Povltavskou fotbalovou akademií 1:0. O jediný gól se po vynikajícím centru střídajícího Roberta Aubrechta prosadil nejlepší střelec týmu Adam Vrba. Z A týmu vypůjčený Marián Tvrdoň vychytal čisté konto, v závěru zápasu si připsal vynikající zákrok.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Jsme strašně rádi za vítězství. Myslím si, že jsme odehráli velmi dobrý první poločas, kdy jsme byli častěji na míči a šli zaslouženě do vedení. Škoda několika situací, které ve finále nevyřešíme, že dáme špatný centr, nebo se nezklidníme při střele. Nicméně si myslím, že první poločas byl velmi dobrý. Druhý už tak dobrý nebyl, zase se tam v naší hře objevily zbytečné ztráty a nedobré řešení situací, což mladí hráči pod tlakem dělají. Na konci jsme ustáli velký tlak soupeře. Vynikajícím zákrokem nám pomohl Marián Tvrdoň, který chytil jasný gól. Ještě je škoda, že jsme na konci měli dva tři brejky, které jsme nedokázali vyřešit. Každopádně hráči se vydali, drtivá většina z nich šla na krev, tak by to mělo být.“