Na barvě nezaleží. Na barvě dresu nezáleží. Na barvě pleti nezáleží. Viktoriáni fandí bez rozdílu! I v nadcházející sezoně evropských pohárů chceme v Doosan Areně parádní fotbalovou atmosféru, v níž nemá rasismus ani žádné jiné xenofobní projevy prostor.

Joel Kayamba. David Limberský. Jean-David Beauguel či kapitán Roman Hubník. Hráči Viktorky, kterým je jedno, v jaké barvě dresu hrají. „Máme červenomodré, bílé, žluté a měli jsme i zelené nebo černé dresy. Barvu prostě neřešíme, důležitý je znak Viktorky na prsou,“ shodují se hráči. A úplně stejně neřeší ani barvu pleti. „My jsme Viktorka, jeden tým!“

Všichni viktoriáni podporují kampaň #BezRozdílu, která má demonstrovat viktoriánskou jednotu v boji proti rasismu a všech xenofobních projevů, které nepatří nejen na fotbalový stadion, ale všeobecně do celé společnosti! „Chceme vyzvat všechny fanoušky, aby fandili slušně a společně jsme jasně ukázali, že žádné takové projevy sem nepatří,“ říká za kabinu Roman Hubník. „Fanděte bez rozdílu,“ přidává se Joel Kayamba, rychlonohý záložník, který si svými výkony rychle naklonil publikum v Doosan Areně.

Viktoriáni, děkujeme, že fandíte slušně!